ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Από το εξωτερικό ο εντοπισμός της δράσης του 47χρονου παιδόφιλου παιδιάτρου στα Γιάννενα

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Από το εξωτερικό ο εντοπισμός της δράσης του 47χρονου παιδόφιλου παιδιάτρου στα Γιάννενα


Από τον Αύγουστο του 2013 παρακολουθούσαν τις κινήσεις του-Πάνω από 10 terabyte το κατασχεθέν υλικό!!!

Γνωστός παιδίατρος των Ιωαννίνων κατηγορείται για κατοχή σκληρότατου υλικού παιδικής πορνογραφίας. Το «διεθνές» προφίλ του δράστη

και η διαδικτυακή διασύνδεση που διατηρούσε με κύκλωμα παιδόφιλων, βοήθησε στην προσπάθεια εντοπισμού του,όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Κλιμάκιο αξιωματικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκε στα Ιωάννινα,προκειμένου να αξιοποιήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του γιατρού όπως προέκυψαν από το ευρωπαϊκό διαδικτυακό "σκαναρισμα", από τα προγράμματα pir to pir, με παιδόφιλους της Ελλάδας και του εξωτερικού!
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα,έχουν αποσταλεί από τους άνδρες του κλιμακίου της  Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το υλικό, που εντοπίστηκε σε υπολογιστές του ιατρείου και του σπιτιού του, χωρητικότητας περίπου 10 terabyte!!!Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν το ενδεχόμενο καταγραφής υλικού,ακόμα και  από ανήλικα παιδιά που εξέταζε στο ιατρείο του!Θα πραγματοποιηθεί ενδελεχείς έρευνα,για να διαπιστωθεί ακόμα και το ενδεχόμενο ασέλγειας, με τον παιδόφιλο γιατρό να εξετάζει γυμνά παιδιά. Γι αυτό το λόγο, εξετάζεται η δυνατότητα εντολής  από τις δικαστικές αρχές,για έρευνα στο πελατολόγιο του παιδιάτρου.Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν από τον Αύγουστο του 2013, ηλεκτρονικά τις κινήσεις του 47χρονου γιατρού!Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο παιδίατρος δεν  προχώρησε σε κάποια δήλωσή, για τις κατηγορίες που του ανέφεραν  οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι τον βαρύνουν.
Οι Γιαννιώτες γονείς, ρωτούν  επίμονα για τα στοιχεία της ταυτότητάς του, αλλά αυτά μπορούν να δημοσιοποιηθούν μόνο μετά από εντολή του  εισαγγελέα!
Το μόνο στοιχείο που μπορούμε να  δώσουμε,είναι πως  συγκεκριμένος παιδίατρος  είναι αλλοδαπός  και δραστηριοποιείται στην πόλη μας  από το 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου