ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σάλος από τη νέα πρόκληση των Σκοπιανών


Η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της ΠΓΔΜ έχει το δημοσίευμα που θα δείτε και προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο...

Αυτη τη φορά η πρόκληση έρχεται από την εφημερίδα «NovaMakedonija» που αναφέρει ότι η εκτελούσα χρέη Διευθύντριας του Μουσείου της ΠΓΔΜ, Μιριάνα Νίντσκοβσκα, προανήγγειλε ότι στα μέσα του 2014 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια μόνιμης έκθεσης που θα είναι αφιερωμένη στον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα και στην «έξοδο των Μακεδόνων παιδιών προσφύγων από το «Αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας».
«Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, έγγραφα και πολλά άλλα αντικείμενα σχετικά με αυτό το θέμα.
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έμφαση στον συμβολισμό της εξόδου», δήλωσε η κα Νίντσκοβσκα, η οποία πρόσθεσε ότι στόχος της έκθεσης θα είναι το να δοθεί μια εικόνα για τη ζωή και τα γεγονότα «από όλες τις περιοχές του ‘’Αιγαιατικού τμήματος της Μακεδονίας’’ από το 1949 και μέχρι σήμερα».
Το θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, με τοπικούς παράγοντες να σχολιάζουν πως οι συνεχόμενες προκλήσεις μειώνουν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ονομασίας.
 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου