ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Μάκης Νασιάδης: «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ
«Έξω από τα δόντια» τα είπε ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 & ΕΡΑ Κοζάνης, Μάκης Νασιάδης, στην δήλωση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη,
με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»  καθώς προέκυψε μετά από πολύ ώριμη σκέψη χαρακτηρίζοντάς την  ως  «ξεκάθαρη» και «σημασιολογική».
«Όταν βλέπεις την θρασύτητα ορισμένων», αναφέρει χαρακτηριστικά, «που θέλουν να επιβουλεύονται την λαϊκή βούληση χωρίς να την έχουν, δεν μπορείς να σταθείς απαθής. Όταν βλέπεις κάποιους που θέλουν να σβήσουν το αμαρτωλό τους παρελθόν εμφανίζοντας νέο αγγελικό πρόσωπο, δεν μπορείς να μην αντιδράσεις . όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εδώ στα Γρεβενά ξέρουν τι λέω…».
«…Σήμερα μέρος του συστήματος αυτού που αποκαλύπτεται στις πλάτες ορισμένων ήταν η αφορμή για βγω απέναντί τους .  Δεν είμαι απέναντι στο υγιές πολιτικό άτομο ο οποίος έχει ταχθεί σε όποιον συνδυασμό , θα είμαι απέναντι σε ένα σάπιο σύστημα που θέλει να ισοπεδώσει ότι κι αν έχει γίνει από όποιον βρίσκεται απέναντί του απλώς.»
Και καταλήγει ο γνωστός δημοσιογράφος ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, « …Ο γρεβενιώτης ψηφοφόρος ας στείλει το δικό του μήνυμα και ας απομονώσει αυτό το σύστημα . Θα είμαι υποστηρικτής σε ότι καλό γίνεται και κριτικός εάν κάτι δεν πάει προς την σωστή κατεύθυνση για το κοινό συμφέρον όλων και όχι το δικό μας».

1 σχόλιο:

  1. Όλος ο προηγούμενος σου πρόλογος περί "ασφάλτων ανθρώπων" ήταν δηλαδή προπομπός της καθόδου σου με την νύν δημοτική αρχή;Τζάμπα κουράστηκες και μας κούρασες.Πές έξ αρχής κατεβαίνω υποψήφιος με τον τάδε,ψηφίστε με,να έχετε την δύναμη της θέληςης και όχι δακρύβρεχτες ανακοινώςεις.Κλάπ κλάπ κλάπ,σε χειροκροτώ υποψήφιε "σωτήρα" και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή