ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γιατί έδειρε τους χρυσαυγίτες ο Γ. Μπαλτάκος;

Οποιος γνωρίζει τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου θα έλεγε με βεβαιότητας ότι δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά.
Οποιος γνωρίζει τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου θα έλεγε με βεβαιότητας ότι δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά. ΟΥΚάς, τσαμπουκάς, με άγριες διαθέσεις όπου κι αν βρίσκεται,..
με έντονη παρουσία στις εξέδρες των φανατικών του Παναθηναϊκού, με πολλές και έντονες εκρήξεις και κυρίως με ακροδεξιό προφίλ που προσειδιάζει στον χαρακτήρα ενός… Χρυσαυγίτη. Δε λείπουν μάλιστα και οι μαρτυρίες ότι ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος ήταν πολύ περισσότερο κοντά στη Χρυσή Αυγή απ’ ότι δείχνουν τα χθεσινά περιστατικά και οι μαρτυρίες των βουλευτών που λένε ότι δεν τον ήξεραν και δεν τον είχαν δει ποτέ τους.
Με απλά λόγια, τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή αποτελούν ίσως μια «οικογενειακή υπόθεση» ακροδεξιών που «τα έσπασαν» και επήλθε η ρήξη. Εξηγούμαστε. Ο Ηλίας Κασιδιάρης με τη δημοσιοποίηση του βίντεο και με τις απειλές ότι έχει κι άλλα ράμματα για τη γούνα του Τάκη Μπαλτάκου ουσιαστικά «πούλησε» το… φιλαράκι του. Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις, έχει γράψει βιβλία τα οποία αποτελούσαν ιδεολογικά κείμενα και για τη Χρυσή Αυγή και γενικά είχε μια πολύ ήπια στάση στην υπόθεση της εξάρθρωσης της οργάνωσης. Σε αντίθεση με τον Μάκη Βορίδη, τον οποίο η Αριστερά κατηγορεί ως ακροδεξιό, αλλά ήταν αυτός που αποτέλεσε τον καταλύτη μέσα στην κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί μια και καλή η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
Ο Τάκης Μπαλτάκος διαφωνούσε με τον εγκλεισμό των Χρυσαυγιτών βουλευτών και το έλεγε και μέσα στην κυβέρνηση, όλοι δε ήξεραν τις απόψεις τους. Έτσι, λοιπόν, ο Κασιδιάρης με το να «αδειάσει» τον Μπαλτάκο ουσιαστικά «άνοιγε πόλεμο» με την οικογένεια. Για το λόγο αυτό ο γιος του Μπαλτάκου βγήκε από τα ρούχα του. Διότι είδε ότι τον πούλησαν οι σύντροφοί του ή τουλάχιστον οι ιδεολογικά πιο κοντά σ’ αυτόν. Μπήκε σαν μαινόμενος ταύρος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στα οποία είχε ξαναμπεί όσο κι αν κάποιοι θέλουν να το αποκρύψουν. Τώρα το τι έγινε εκεί κι αν έπεσε ξύλο κανείς δεν το ξέρει, υπάρχουν οι μαρτυρίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Σίγουρα έπεσαν και χοντρές και ψιλές αφού όταν μαλώνουν «ντουλάπες» είναι αδύνατο να μην υπάρχουν και θύματα. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Μια «οικογενειακή υπόθεση» ήταν, ένας σφοδρός τσακωμός μεταξύ «αδερφών» επειδή ο ένας βγήκε από το μαντρί και «πούλησε» τον άλλο.
Θα μου πείτε, δεν τα ήξεραν στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία όλα αυτά; Πιθανότατα να τα ήξεραν και τώρα πληρώνουν το τίμημα της αβλεψίας τους. Όταν ένας πολλαπλώς ευεργετηθείς από τον πρωθυπουργό δικηγόρος μιλά με τέτοιο τρόπο για το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει καμιά θέση πουθενά.

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου