ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας για το βίντεο Μπαλτάκου


Η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής...



Στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, ώστε να αποφανθεί για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προσανατολίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα, η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία ολοκληρώνει την έρευνα για την υπόθεση του βίντεο με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Mε το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ώστε να απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορία.

Το πρωί της Παρασκευής προσήλθαν στην Εισαγγελία τρεις υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι κλήθηκαν σε κατάθεση για την υπόθεση.

Τους εν λόγω μάρτυρες επικαλέστηκε ο κ. Μπαλτάκος προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του πως η επίμαχη συνάντησή του με τον κ. Κασιδιάρη δεν ήταν κρυφή.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου