ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αυτό που φοβόμασταν για τη Θράκη μόλις άρχισε...


Την ώρα που στην Αθήνα συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιπαραθέσεις για την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στη Θράκη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο

κύκλων της μειονότητας που αποφάσισαν να κάνουν επίδειξη δύναμης.
Ππαρά τα γεγονός ότι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να εκλέξουν ευρωβουλλευτή λόγω της ποσόστωσης του 3% που υπάρχει στον εκλογικό νόμο αποφάσισαν να κατεβάσουν στις εκλογές της 25ης Μαΐου το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB).
Βασικός στόχος της κίνησης αυτής είναι να καταγράψουν τις δυνάμεις τους στη Θράκη, πρωτίστως στο Ροδόπη όπου ζητούν ακόμη και την πρωτιά και δευτερευόντως στην Ξάνθη.
Παράλληλα, λόγω του γεγονότος ότι όλη η χώρα αποτελεί μία εκλογική περιφέρεια ένας δεύτερος στόχος με προοπτική σε βάθος χρόνου είναι να καταγραφούν δυνάμεις σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στην Αττική και τα Δωδεκάνησα.
Τα αποτελέσματα της κάλπης στη συνέχεια θα εκτιμηθούν και θα χαραχθεί η επόμενη κίνηση στο στρατηγικό χάρτη της μειονότητας.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου αναμένεται να είναι ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής» Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν.
Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που είχε ιδρυθεί από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς με σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους μη αναγνωρισμένους μουφτήδες πρεσβεύει τον... παντουρκισμό.
 

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου