ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Βίντεο για το «τέλος του κόσμου» προκαλεί πανικό στις ΗΠΑ


Πανικό προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε εδώ και εβδομάδες στο YouTube και διαδόθηκε ευρύτερα τις τελευταίες μέρες...


Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δείχνει βίσονες να τρέχουν στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοουστοουν των ΗΠΑ. Ο χρήστης που το ανέβασε, ισχυρίζεται ότι τα ζώα τρέχουν για να γλυτώσουν από μια «επικείμενη έκρηξη ενός ηφαιστείου» που βρίσκεται «κάτω από το πάρκο». Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν λόγο για ένα επικείμενο «τέλος του κόσμου».

Οι υπεύθυνοι του Γιέλοουστοουν δέχτηκαν δεκάδες κλήσεις και emails, μετά τη διάδοση που γνώρισε το βίντεο, έπειτα από σεισμό που σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο. Σύμφωνα με τους ίδιους, το βίντεο δείχνει στην πραγματικότητα βίσονες να κατεβαίνουν σε ένα δρόμο που οδηγεί βαθύτερα μέσα στο Πάρκο.

«Ήταν μια ανοιξιάτικη μέρα και ήταν ζωηρά. Σε αντίθεση με τις διαδικτυακές αναφορές, πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο και όχι το τέλος του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πάρκου, Amy Bartlett.

Παράλληλα, υπάλληλοι του Γιέλοουστοουν και γεωλόγοι της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι το αρχαίο σούπερ-ηφαίστειο κάτω από το Πάρκο δεν πρόκειται να εκραγεί για αιώνες.

Όσο για το σεισμό που σημειώθηκε την Κυριακή, βορειοδυτικά του Γιέλοουστοουν, ήταν εντάσεως 4,8 βαθμών Ρίχτερ, δεν προκάλεσε κανένα τραυματισμό ή ζημιές, ούτε και κάποια μεταβολή στο τοπίο, σύμφωνα με γεωλόγους.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου