ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ : Δείτε το πρόσωπο του Καρέλι μετά τον ξυλοδαρμό


Πώς έφθασε η ΕΛ.ΑΣ. στις συλλήψεις
Μία κάμερα, στο διάδρομο έξω από τον χώρο αναμονής των κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών,..
αποκάλυψε τον ομαδικό ξυλοδαρμό που υπέστη ο Αλβανός βαρυποινίτης, Ίλι Καρέλι στα χέρια σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Σύμφωνα με το πόρισμα του Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος, ο Αλβανός βαρυποινίτης βασανιζόταν.
Η εφημερίδα  μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφία του Ίλι Καρέλι, στην οποία φαίνεται το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, σύμφωνα με την έρευνα, στις φυλακές Νιγρίτας.
Πώς έφθασε η ΕΛ.ΑΣ. στις συλλήψεις
Οι αστυνομικοί ήταν από την αρχή πεπεισμένοι πως ο βαρυποινίτης είχε ξυλοκοπηθεί άγρια και στη Νιγρίτα, παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις των σωφρονιστικών πως δεν τον είχε ακουμπήσει κανείς.
Αρκούσε μια απλή σύγκριση των επτά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν κατά την άφιξή του στις φυλακές, με αυτές που τράβηξαν οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού μετά τον θάνατό του. «Τα τραύματα ήταν πολλαπλάσια και πολύ βαρύτερα. Ήταν εμφανές και έμενε να αποδειχθεί με στοιχεία», ανέφερε στην εφημερίδα ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Το παραμορφωμένο πρόσωπο του Ίλι Καρέλι μετά τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών

newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,,ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΥΡΟΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΑΖΗ ΜΟΝΗ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ,,,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙς ,,,,,ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΕΛΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟς ΝΟΜΙΖΩ ,,,,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕΛΟς ΤΗς ΑΥΤΟς ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΗΣΤΕΙΕςΦΟΝΟΥς ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΔΕΥΟΥΝ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ,,ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΤΙΙΣΑς ΝΙΑΖΗ ΕΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ ,,ΤΟΤΕ ΒΟΛΕΥΜΕΝΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ,,ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόσωπο του δεσμοφύλακα το είδες: Οχι γιατί η είδηση δεν πούλησε στα μεγάλα κανάλια και θάφτηκε χωρίς πολλά σχόλια, σχεδόν αδιάβαστος από τα κανάλια των Αθηνών που ψοφάνε για την είδηση. ΔΕΝ έπρεπε να αναφέρουν τον θάνατό του Καρέλι ούτε σε ένα δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή