ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κορίτσια, ο Πρωτόπαπας!

Του Φαήλου Κρανιδιώτη
Αδέρφια, τον θυμάστε τον Πρωτόπαπα, την πασοκάρα τον συνδικαλιστή τραπεζικό (;), που τον είχαν κι υπουργό ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος κι ο ΓΑΠ;
Αυτόν ντε, που μετεξελίχθηκε, ξύρισε τη σοσιαλιστική μουστάκα, έβγαλε τα ζιβάγκο και κυκλοφορούσε με κάτι γυαλιστερά κουστουμάκια, σαν τραγουδιστής, την εποχή που χτίζανε τον ουρανοξύστη του χρέους; Ε, λοιπόν, πρώτον, ζει και, δεύτερον, μου την έπεσε το πρωί από τον ΒΗΜΑ FM, λέγοντας, πως πρέπει να απομακρυνθώ από το Ευρωψηφοδέλτιο, γιατί του πέφτω πολύ δεξιός, να ‘ ‘ούμε.Νωρίτερα από τον ίδιο σταθμό, ο άνθρωπος που έχει μονίμως ξινισμένη έκφραση γιατί του βρωμάνε οι ιδέες του ή τον χτυπάνε τα παπούτσια, ο Σκουρλέτης, ωιμέ, αυτός, ντε, του κόμματος των αριστερών εκατομμυριούχων, με είπε «ακροδεξιό».
Έγινε όμως και κάτι άλλο που με κατέθλιψε και ποτάμι κύλησαν τα δάκρυα μου στη μαύρη γης, που πατάνε τα πόδια της Ρένας του Άκη και της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ. Στην iefimerda του Χρήστο Ράπτη δημοσιεύτηκε το ακόλουθο άρθρο
«Θέμα εκκαθάρισης όμως και του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού από ακροδεξιά στοιχεία θέτουν και στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά πτέρυγα του κόμματος. Κορυφαίος υπουργός αυτής της πτέρυγας έλεγε σήμερα το πρωί «Ο Σαμαράς δεν θα αμφισβητηθεί εσωτερικά όμως πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσει το περιβάλλον του. Δεν μπορεί πχ να συνεχίσει να κάνει κουμάντο στη ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Αυτά πρέπει να τα δούμε και να τα δούμε τώρα».
Λοιπόν, παίδες, είμαι έξω φρενών. Έχω τέτοια εξουσία και δεν το ξέρω; Και σεις, τόσοι φίλοι, ένας να μην μου το σφυρίξε; Τώρα που το έμαθα, με εντολή μου να κεραστούν άπαντες ένα μαντολάτο και στον ανύπαρκτο «υπουργό» και τον Χρήστο Ράπτη από ένα ληγμένο σάμαλι.
Αυτό που γίνεται, αδέρφια, είναι παλιό έργο. Μόνο την «Αλίκη στο Ναυτικό» έχουν παίξει περισσότερες φορές.
Παίζει Χρυσή Αυγή; Παίζει θέμα Μπαλτάκου; Πριν τις διαφημίσεις έχει πάντα κούνημα δακτυλακίου της πεφωτισμένης αριστεράντζας και από κάτι ρέστα παλαιολιθικού ΠΑΣΟΚ προς την επάρατον δεξιάν. Τι θα λέμε, τι δεν θα λέμε, ποιους επιτρέπεται να έχουμε στελέχη κι υποψηφίους. Μόνο τι θα φοράμε, τι θα τρώμε και πως θα απαυτώνουμε δεν μας λένε. Ευτυχώς, γιατί μερικά συντρόφια έχουν πολύ περίεργα γούστα σε όλα.
Μπορείς να είσαι δεξιός αλλά πρώτα πρέπει να σε εγκρίνει η Κουμουνδούρου κι η Χαριλάου Τρικούπη, γιατί το έχουμε ξαναπεί, έτσι την θέλουν την Δεξιά. Μουρόχαυλη, ενοχική, φοβική. Σούζα. Να υιοθετεί κι η ίδια για τον εαυτό της τις ψυχωτικές ανοησίες, τις ιδεοληψίες που διακινούν τα ορφανά του Στάλιν, με το φαρδύ – πλατύ κράτος, τις δανειάρες που φαγώθηκαν σαν παϊδάκια κι όλα τα ωραία της αριστερής επικυριαρχίας, που έκαναν την οικονομία κρανίου τόπο, τα πανεπιστήμια χώρο εκφασισμού, ψευτοπροοδευτικής τρομοκρατίας, τον συνδικαλισμό εχθρό των αληθινών συμφερόντων των εργαζομένων και τις εθνικές ιδέες, τον πατριωτισμό και όσα σέβεται κι αγαπάει ο Έλληνας, σάκο του μποξ και πτυελοδοχείο του κάθε ψευτοδιεθνιστή, του κάθε ανόητου, που νομίζει πως είμαστε χώρος κι όχι χώρα, πληθυσμός κι όχι Έθνος.
Ένα θλιβερό αποτέλεσμα της χρυσαυγειάδας, είναι οι κατά κύματα επιθέσεις των φωταδιστών της ανακυκλωμένης αριστεράντζας σε όποιον δεν έχει την δικιά τους ιδεοληπτική ψώρα. Ύπουλα και συκοφαντικά ταυτίζουν κάθε εθνική ιδέα, θεωρία και πράξη με την Χρυσή Αυγή, τον νεοναζισμό, τον φασισμό και τον ρατσισμό. Κατ’ αυτούς οι Έλληνες ή είναι σαν του λόγους τους ή χρυσαυγίτες.
Θα συνιστούσα δε στα συντρόφια στο ΠΑΣΟΚ να ασχοληθούν να κερδίσουν τον δυσοίωνο αγώνα για την πολιτική τους επιβίωση, αποφεύγοντας την παράφωνη χορωδία με τους συριζαίους σε υβριστικές επιθέσεις.
Ο Σαμαράς έκανε μια αξιοπρεπή συμφωνία, οι δράκοι που εξήγγειλαν ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan και οι υπό διάλυση ΑΝΕΛ, ψόφησαν πριν έρθουν. Στην Βουλή ο Αλέξης αυτοεξευτελίστηκε και βρέθηκε ευθυγραμμισμένος με την ΧΑ.
Τα spreads σταθερά πέφτουν, ήδη στα 450 (!), η χώρα ετοιμάζεται να βγει στις αγορές, να γίνει πάλι μια φυσιολογική χώρα. Οι ελληνικές Τράπεζες άρχισαν κι αυτές να βγαίνουν στις αγορές. Όλοι οι τυχοδιώκτες, όλοι οι γύπες που περιμένουν στο κλαρί την Ελλάδα να ψοφήσει και να γλείψουν ένα κόκκαλο εξουσίας, βλέπουν πως απομακρύνεται το μπάχαλο που θέλουν με κόκκινα μάτια και την γλώσσα έξω. Τώρα ευελπιστούν να σκοντάψει η χώρα σε cd υποκλοπών, προϊόντα κακουργηματικών πράξεων. Πόσο αφορούν τον λαό όλα αυτά; Καθόλου. Και για να τελειώνουμε, το ξαναλέω αργά και καθαρά προς τους διάφορους ψευτοπροοδευτικούς κατσαπλιάδες, που περιφέρονται ως ψιλοκομμισάριοι και μοιράζουν πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων: πείτε ό,τι θέλετε, αρκεί να μην πείτε πως είμαι σαν τα μούτρα σας.
Ο ολοκληρωτισμός ανήκει στην αριστερά, όσο και στην άκρα δεξιά. Έχουν την ίδια πίστη στη βία. Την γουστάρουν. Έχουν την ίδια επιδίωξη για μπάχαλό και κοινωνικό πόλεμο, για υποκατάσταση των θεσμών από μαύρο ή κόκκινο κατσαπλιάδικο. Όχι εμείς.
Κι αφού σας τσούζει τόσο πολύ, κυρ Σκουρλέτη μου και λοιποί συγγενείς, τι είμαι εγώ και πολλοί άλλοι, τόσοι πολλοί που θα το μάθετε στις 25 Μαΐου, και τάχα δεν μπορείτε να κάνετε τις διακρίσεις ανάμεσα στο άκρο, που τόσο έχετε ανάγκη για να ετεροκαθορίζεστε, και στην σοβαρή Δεξιά ή Κεντροδεξιά, πείτε την όπως σας βολεύει.
Σύντροφοι και συνοδοιπόροι τους, την Δευτέρα διαγώνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου