ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πόσα χρήματα είπαμε ότι παίρνει η Ελένη Μενεγάκη;

Πέντε χρόνια και εκατοντάδες σακούλες μετά τις πρώτες φωτογραφίες παπαράτσι στα εμπορικά κέντρα της Αθήνα, ξεκίνησε ξαφνικά μια συζήτηση για το πόσα λεφτά παίρνει η Ελένη Μενεγάκη..
και αν δικαιούται να ψωνίζει. Η Μενεγάκη είναι αλήθεια ότι παίρνει πολλά λεφτά. Περισσότερα απ
όσα παίρνουν οι άλλες παρουσιάστριες μη σου πω ακόμη κι αν τα προσθέσεις όλα μαζί. Αυτό τουλάχιστον λένε οι φήμες, αλλά προκύπτει και από τις αγωγές που έχουν ανταλλάξει με τον πρώην σύζυγο της και μιλάνε για εκατομμύρια.
Η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν έκρυψε ποτέ ότι βγάζει λεφτά, ότι την πληρώνουν καλά -προφανώς γιατί θέλουν και όχι για τους πιέζει εκείνη- και ότι της αρέσει να ψωνίζει στα καλύτερα μαγαζιά. Δεν ξέρω τι νόημα είχε το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για τις παρουσιάστριες που πηγαίνουν στα μαγαζιά και ψωνίζουν και βγαίνουν με σακούλες γιατί αν δεν κάνω λάθος η Μενεγάκη πήγε και Χριστούγεννα στις Μαλδίβες, δεν κάνει τη φτωχιά.
Και έχει και το αγόρι της τον τρόπο του. Η Μενεγάκη παίρνει πολλά, γιατί της τα δίνουν αυτοί που τη θέλουν στο κανάλι τους, αλλά και οι διαφημιζόμενοι γιατί ξέρουν πως ό,τι πιάνει στα χέρια της πουλιέται σαν ζεστό ψωμάκι. Δεν λέω αν αυτό που κάνει με τα ψώνια είναι υπερβολικό ή προκλητικό λέω όμως ότι δεν είναι ψεύτικο.
 

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου