ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κάτω Παρτάλι: Γυναίκα - φωτιά εισβάλει και φέρνει αναταραχή

  Εκρηκτικές καταστάσεις δημιουργεί μια γυναίκα-φωτιά που θα εισβάλει στο «Κάτω Παρτάλι»...
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ετοιμάζεται να προστεθεί στο καστ και να δημιουργήσει αναταραχή στο ζευγάρι της υπόθεσης.

Η εκρηκτική ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Ζωή, το τρίτο πρόσωπο που θα μπει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο (Γιάννη Τσιμιτσέλη) και στη Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου). «Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, είναι σημαντικό για μένα που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη Νάντια Κοντογεώργη, τον Λευτέρη Παπαπέτρου και την Αμαλία Γιαννίκου. Στη δουλειά μου έχει μεγάλη σημασία οι συνεργάτες μου να είναι αγαπημένα μου πρόσωπα. Το σίριαλ αυτό έχει ένα σουρεαλιστικό, αντισυμβατικό χιούμορ, το οποίο το ελληνικό κοινό αντιλαμβάνεται και ανταποκρίνεται» λέει στην «Espresso» η κοκκινομάλλα ηθοποιός, η οποία για τις ανάγκες του σίριαλ ανέσυρε όλες τις μνήμες της από τα χωριά των δικών της.

«Η καταγωγή μου είναι από την Κρήτη και την Αρχαία Ολυμπία. Το “Κάτω Παρτάλι” θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα κάπου στην Ηλεία. Στην ιστορία, λοιπόν, θα υποδυθώ μια Κάτω Παρταλιώτισσα που έχει σκοπό να ξελογιάσει τον Κωνσταντίνο. Αν τον
έχει ερωτευτεί ή αν την έχουν βάλει να τον φλερτάρει, δεν θα σας το αποκαλύψω. Εχω κάνει ήδη κάποια γυρίσματα και παρόλο που οι συνθήκες δουλειάς είναι απαιτητικές, κανείς από τους συντελεστές δεν γκρινιάζει. Αυτό είναι πολύ όμορφο» λέει η ηθοποιός.

Εκτός όμως από τη χυμώδη Πηνελόπη, επιστρέφει δριμύτερη και η όμορφη ηθοποιός Μένη Κωνσταντινίδου, μία γεύση από την οποία πήραμε ήδη σε προηγούμενο επεισόδιο. Η ηθοποιός (την οποία έχουμε να δούμε αρκετό καιρό, αφού η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4») υποδύεται τη Νεκταρία. «Είμαι ένα σεμνό κορίτσι που ζει στο “Κάτω Παρτάλι” αρκετά καταπιεσμένο από τους γονείς του και το οποίο θέλει να απελευθερωθεί.

Ο ερχομός του Μανόλη στο χωριό (Μίνως Θεοχάρης) την έχει ενθουσιάσει, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο ευαίσθητος νεαρός από την Αθήνα έχει άλλες επιλογές. Πιστεύει ότι έχει βρει την αδελφή ψυχή της, καθώς εκείνος είναι ρομαντικός, αλλά έχει χτυπήσει λάθος πόρτα» μας λέει η γλυκιά Μένη.
 

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου