ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, σταθερά μπροστά ο Σαμαράς

Προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει η Ν.Δ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO...
Αντίθετα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές με το «Ποτάμι» να βγαίνει τρίτο κόμμα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.
Ειδικότερα όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές τα ευρήματα της δημοσκόπησης διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ.22,1%, ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, Το Ποτάμι 8,5%, Χ.Α. 6,8%, ΚΚΕ 6,8%, ΠΑΣΟΚ 5,8%, ΑΝΕΛ,4,3%, ΔΗΜΑΡ 3%, το 13,6% δηλώνει αναποφάσιστο.
Για τις ευρωεκλογές
Επίσης σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από τις 3 έως τις 7 Απριλίου για λογαριασμό της τηλεόρασης του Mega ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ένα 20,2%, η Ν.Δ.19,5%, το ΠΟΤΑΜΙ 8,8%, η Χ.Α. 7%, το ΚΚΕ,6,7% , η ΕΛΙΑ 5,5% , οι ΑΝΕΛ 4,1% , η ΔΗΜΑΡ 2,8% και το 13,9% δηλώνει αναποφάσιστο.
Ψηφίζουν για πολιτική σταθερότητα
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση το 52,4% ψηφίζει στις ευρωεκλογές με γνώμονα την πολιτική σταθερότητα και το 39% για την ανατροπή της κυβέρνησης. Επίσης στο ερώτημα για το εάν κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές το 54,4 απαντά «όχι» και το 42,5% «ναι»
Για την οικονομία
Να παραμείνει η χώρα στο ευρώ επιθυμεί το 72,9 των πολιτών που συμμετείχε σε έρευνα της GPO, την ώρα που το 51,2% εκτιμά ότι η ζωή του θα χειροτερέψει τα προσεχή δύο χρόνια και το 49,2 εκτιμά το ίδιο για την οικονομία της χώρας. Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση το αντίστοιχο ποσοστό ανερχόταν στο 65,5%. Ωστόσο στην έρευνα το 68,1% πιστεύει ότι η χώρα δεν βγαίνει από την κρίση.
Για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κρίση
Το 63,2% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Επίσης το 66,8% διαφωνεί με την πεποίθηση ότι αποδίδει καρπούς η κυβερνητική πολιτική και το το 32,5 συμφωνεί. Στο ερώτημα με τίνος κόμματος τις προτάσεις για την οικονομία συμφωνείτε οι απαντήσεις έχουν ως εξής: 22,2% ΝΔ, 18,1% ΣΥΡΙΖΑ, 4,2% ΠΑΣΟΚ,4,5 ΑΝΕΛ, 3,5 Χ.Α., ΔΗΜΑΡ 2,7% και 30,6% δεν συμφωνεί με κανένα κόμμα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ
Στο ερώτημα για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει το 73,4% δηλώνει «όχι» και το 25,1% «ναι». Για την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ το 71,5% έχει αρνητική άποψη. Για τους πολιτικούς αρχηγούς Όσον αφορά στην άποψη που έχουν για τους πολιτικούς αρχηγούς, θετική άποψη για τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά έχει το 39,8%, για τον Φ. Κουβέλη το 35,5% , για τον Στ. Θεοδωράκη το 33,4%, τον Αλ. Τσίπρα το 33%.
«Να αποχωρήσει ο Γ. Παπανδρέου από την πολιτική ζωή της χώρας» δηλώνει ότι επιθυμεί το 82,1% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση.
Ο Αντ. Σαμαράς καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Στη δημοσκόπηση της GPO το 42,7% θεωρεί ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Αντ. Σαμαράς και το 27,2% ο Αλ. Τσίπρας.
Για την υπόθεση Μπαλτάκου
Πολύ σημαντική θεωρεί το 42,9% των πολιτών , ωστόσο το 57% διαφωνεί στην πρόταση των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί η κυβέρνηση. Αντίθετα το 37,5% δηλώνει ότι συμφωνεί με την παραίτηση. Επιπλέον το 42,8% δηλώνει ότι συμφωνεί με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια και Δικαιοσύνης X. Αθανασίου. «Διαφωνώ / Μάλλον Διαφωνώ» απαντά το 48,6% και «Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ» το 8,6%. Επίσης το 60,8% δήλωσε ότι συμφωνεί στην τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ ότι ακροδεξιοί θύλακες στον κυβερνητικό μηχανισμό υπονομεύουν κυβερνητική πολιτική. Αντίθετη άποψη είχε το 30%. 

Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μια καθοδηγ.....συγνώμη ανεξάρτητη μπεεεε....συγνώμη ξανά δημοσκόπηση ήθελα να πώ,ενός ανεξάρτητου (ξανά χαχαχαχα) site

    ΑπάντησηΔιαγραφή