ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Πειραιάς Μόνιμος Πρωταθλητής»

 
Ο κ. Μώραλης περιέγραψε το όραμά του για τον Πειραιά, λέγοντας πως επιδιώκει μια πόλη «εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση»...

Ποδοσφαιρικό «άνεμο» όπως αναμενόταν, είχε το όνομα του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο του Πειραιά. Και το όνομα αυτού «Πειραιάς Νικητής». Πάλι καλά που δεν το ονόμασε «Πειραιάς Μόνιμος Πρωταθλητής», έτσι για να μην μπερδευτεί ο κόσμος με ποιους έχουμε να κάνουμε. Και όπως όλοι γνωρίζουν πλέον, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην παράταξη με τον Β. Μαρινάκη και τον Πέτρο Κόκκαλη να είναι τα ηχηρά ονόματα στη λίστα των υποψηφίων. Μαζί τους βέβαια και κάποιοι παντελώς αποτυχημένοι πολιτικοί όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Όλοι τους βρέθηκαν στην παρουσίαση της παράταξης και φωτογραφήθηκαν όλο καμάρι μπροστά στα μεγάλα αφεντικά, τον Β. Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Ο κ. Μώραλης κατά την παρουσίαση του συνδυασμού περιέγραψε και το όραμά του για τον Πειραιά, λέγοντας πως επιδιώκει μια πόλη «εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση και όχι έναν Πειραιά που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις».
«Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.
Κακές γλώσσες είπαν ότι μίλησε και ο Σωκράτης Κόκκαλης αλλά ήταν ψέματα. Πήγε για να στηρίξει το γιο του...
Δεν ήταν όμως κακές οι γλώσσες ότι πήγε όλος χαρά ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπουργός Παιδείας, διότι τα ολυμπιακά ψηφαλάκια είναι αμέτρητα.
Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου