ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νέα μόδα στο Instagram - Δείτε τι φωτό ανεβάζουν μετά το ΣEΞ

Η νέα μόδα του Instagram λέγεται «selfie μετά το σeξ» όπου τα ζευγάρια ποστάρουν μία selfie φωτογραφία τους μετά από την σεξουαλική επαφή...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωές των ανθρώπων και συνεχώς δημιουργούνται νέες μόδες. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι selfie και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ποστάρουν φωτογραφίες τους. Κάποιοι θέλησαν να καινοτομήσουν και έκαναν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, μέχρι και με ζελοτέιπ τύλιξαν τα πρόσωπα τους για μία selfie.
Και επειδή απ’ ότι φαίνεται η κάθε μόδα κρατάει λίγο, κάποιοι αποφάσισαν να το πάνε ακόμα παραπέρα και να ποστάρουν selfie φωτογραφίες με τον σύντροφο τους μετά από το σeξ.
Μέχρι στιγμής εκατοντάδες ζευγάρια έχουν ποστάρει και την δική τους φωτογραφία μετά την σeξουαλική επαφή. Οι περισσότερες απεικονίζουν τους δυο τους να χαμογελάνε στην κάμερα, ενώ ένα ζευγάρι καπνίζει και κάποιο
άλλο έχει παρέα στο κρεβάτι και την γάτα του. Όσοι ποστάρουν τις εν λόγω φωτογραφίες βάζουν το hashtag #aftersex selfie και μέχρι στιγμής είναι αρκετοί.
Ο Κρις Τσέσερ, λέκτορας στην επικοινωνία στο πανεπιστήμιον του Σύδνεϋ ανέφερε στην εφημερίδα Daily Mail: «συνεχώς υπάρχει και μία νέα μόδα που ταξιδεύει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω του ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στον αφιλόξενο κόσμο τους» και συμπλήρωσε:
«Γι αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει όλοι να καταλάβουμε το τι ακριβώς είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσοι ποστάρουν συνεχώς φωτογραφίες και γράφουν, να κατανοήσουν τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουν».
Εκτός από τις selfie μετά το σeξ, έχουν εμφανιστεί και άλλες παράδοξες φωτογραφίες και από τις πιο δημοφιλείς και προκλητικές είναι οι selfie σε κηδείες και οι selfie με άστεγους ανθρώπους.









koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου