ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ποιος θέλει τον KITT του David Hasselhoff;


Το θρυλικό μαύρο Pontiac Firebird της επίσης θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Knight Rider», κατά κόσμον KITT, δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις,..
καθώς σφράγισε τα παιδικά χρόνια της πρώτης γενιάς της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα νέα είναι πλέον συγκλονιστικά για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του «Ιππότη της Ασφάλτου», καθώς έχουν πια τη δυνατότητα να βάλουν στο χέρι τον KITT τον ίδιο!

Μιλάμε φυσικά για αντίγραφο, αλλά όχι για όποιο κι όποιο αντίγραφο: είναι η προσωπική ρέπλικα του πρωταγωνιστή της σειράς David Hasselhoff. Όσο πιο κοντά δηλαδή στο πραγματικό σκηνικό!

Το αμάξι κατασκευάστηκε μάλιστα από φαν της σειράς, την Jennifer Catano, η οποία έφτασε στο σημείο να δωρίσει τον αυτοσχέδιο ΚΙΤΤ της στον νόμιμο κινηματογραφικό του κάτοχο, τον γνωστό ηθοποιό Hasselhoff.



Η ολική μεταμόρφωση του Pontiac Firebird του 1986 σε KITT είναι καλοφτιαγμένη, με την έμφαση στη λεπτομέρεια να κάνει τη διαφορά. Και βέβαια από μακριά κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για το πραγματικό αμάξι της σειράς.



Καστομιά λοιπόν τρελή σε κάθε επίπεδο, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι το ηχοσύστημα που φιλοξενεί περισσότερα από 4.000 κλικάπια και ηχητικά εφέ από τη σειρά! Και βέβαια, καθώς μιλάμε για το Firebird, μηχανικά δεν είναι παίξε-γέλασε: 5λιτρος V8 και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.



Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας καθορίστηκε στα 15.000 δολάρια, ενώ ο ιδιαίτερος αυτός ΚΙΤΤ αναμένεται να πιάσει κάπου μεταξύ 30.000-50.000 δολάρια. Το μόνο που λείπει από το αμάξι-αφιέρωμα; Το »Turbo Boost» κουμπάκι!



Και κάτι ακόμα: δεν υπάρχουν και πολλά τηλεοπτικά αυτοκίνητα που να έχουν γίνει θρύλοι και ο ΚΙΤΤ εδώ ξεχωρίζει. Το περίφημο «φωτάκι» του εξάλλου ποιος μπορεί να το ξεχάσει;



Αν το σκέφτεστε, βρείτε εδώ τη σελίδα της δημοπρασίας…

















arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου