ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

O Τσίπρας έπεσε στα πόδια του Γλέζου για να τον βγάλει από το αδιέξοδο

 
Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να επιστρατεύσει τον γηραιό πολιτικό, Μανόλη Γλέζο, προκειμένου να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο..


Το δράμα του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψηφίους για την ευρωβουλή συνεχίζεται καθώς αποφασίστηκε η παραμονή σ’ αυτό του «τουρκόφιλου» Δημήτρη Χριστόπουλου, παρά τις νέες αποκαλύψεις για στήριξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

Από την άλλη, μπροστά στο αδιέξοδο και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να επιστρατεύσει τον γηραιό πολιτικό, Μανόλη Γλέζο, προκειμένου να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο. Μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ το παρουσιάζουν ως συμβολική κίνηση προκειμένου να διεκδικήσει η Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις, λες και τόσα χρόνια που ο κ. Γλέζος δεν ήταν ευρωβουλευτής, δεν είχε θέσει το θέμα πολλές φορές και μάλιστα έχει αναγνωριστεί διακομματικά ο αγώνας του.

Και είναι απορίας άξιον πώς εφόσον εκλεγεί ο κ. Γλέζος, θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του στην Ευρωβουλή αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι ο κ. Τσίπρας έπεσε στα πόδια του κ. Γλέζου για να αλλάξει το κλίμα και να δώσει έναν τόνο νίκης.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, που δεν παραβρέθηκε ο κ. Τσίπρας,οι πασοκογενείς, δηλαδή ο Μιχελογιαννάκης, ο Μητρόπουλος και οι υπόλοιποι, που διαφωνούν με την επιλογή Χριστόπουλου, έκαναν τις «κότες» και δεν άνοιξαν το θέμα για το οποίο παρασκηνιακά έλεγαν ότι θα θέσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κλείσει την υπόθεση των υποψηφιοτήτων και ειδικά τα όσα έχουν σχέση με τη Θράκη και θα προσπαθήσει να αλλάξει την ατζέντα μπας και δει άσπρη μέρα. 


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου