ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η πιο διάσημη γυναίκα στα online ραντεβού: "Η δημοσιότητα μου καταστρέφει τη ζωή"

Η διαδικτυακή πλατφόρμα OKCupid αποσκοπεί στο να "ζευγαρώσει" τους ανά τον κόσμο εργένηδες...
Η πλέον περιζήτητη γυναίκα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, σε ότι αφορά τουλάχιστον τα online ραντεβού, είναι η 23χρονη Lauren Urasek που ζει στο Μανχάταν.
Με κωδικό όνομα nebulaeandstuff:23 δηλώνει ότι είναι άθεη, ότι λατρεύει το χόκεϊ, το ουίσκι, την αστρονομία και το κολύμπι. Και αποκαλύπτει πως οι ψηφιακές περιπέτειες, θα μπορούσαν να την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην παράνοια.


  Ο λογαριασμός της στην διαδικτυακή πλατφόρμα ραντεβού δημιουργήθηκε πριν από χρόνια, ωστόσο έγινε και πάλι ενεργός όταν στις αρχές της χρονιάς η Lauren χώρισε. Κάπου εκεί ξεκίνησε το δράμα της νεαρής make up artist. Το δίκτυο ΟΚCupid την ανακήρυξε ως την πιο δημοφιλή χρήστη και λίγες μέρες μετά το περιοδικό nymagazine την παρουσίασε ως την πιο ποθητή γυναίκα της Νέας Υόρκης.


  Τα μηνύματα που δεχόταν κάθε μέρα ήταν δεκάδες και όπως δηλώνει, οι άνδρες την βομβάρδιζαν συνεχώς με ποικίλα σχόλια.
Παρότι δηλώνει ετεροφυλόφιλη, όπως αναφέρει, δέχεται μηνύματα και από γυναίκες. Κάθε μέρα δέχεται από 50 μέχρι 100 μηνύματα για ραντεβού. Ωστόσο, δεν έχει βγει περισσότερα από 10 ραντεβού, στα οποία δεν είχε κάποια επιτυχία.


  Η διαδικτυακή πίεση που βίωσε την ανάγκασε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί από το ψηφιακό της προφίλ.
Σε συνέντευξη της, κατέγραψε περιστατικά που έζησε τον τελευταίο καιρό. Οι περισσότεροι άνδρες που γνώρισε ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της από το πρώτο ραντεβού, ενώ άλλοι την πλησίαζαν επειδή έγινε διάσημη στο ίντερνετ.


  Με τον καιρό, τα υβριστικά σχόλια που δεχόταν πολλαπλασιάζονταν. Κάτι που συνέβαινε και από τα δύο φύλα. Υπήρξαν δε μερικές περιπτώσεις κατά τις οποίες οι θαυμαστές της προσπάθησαν να τη χρηματίσουν για να συνευρεθεί μαζί τους.
Πλέον, λέει ότι είναι απογοητευμένη, παραμένει ελεύθερη και αποφάσισε να διακωμωδήσει την περιπέτεια της ανοίγοντας ένα προφίλ στο tumblr με τον τίτλο 'theyreallysaidthis' στο οποίο δημοσιεύει τα πιο αστεία, αλλά κυρίως τα χειρότερα μηνύματα που έλαβε.
Ιδού οι πιο δημοφιλείς χρήστες της online πλατφόρμας ραντεβού:


Δείτε πώς η Lauren αφηγείται την ιστορία της στο xojane.com


Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Pew Research Center, ένας στους δέκα Αμερικανούς έχει χρησιμοποιήσει ιστοσελίδα για online γνωριμίες ή αντίστοιχη εφαρμογή.
Όπως αναφέρεται στην έρευνα, το 66% εξ αυτών έχουν βγει πραγματικό ραντεβού με άτομο το οποίο γνώρισαν μέσω τέτοιου site ή εφαρμογής, και το 23% έχουν γνωρίσει κάποιον/α με τον οποίο/α προχώρησαν σε μακροχρόνια σχέση ή και γάμο.
Σύμφωνα με την έρευνα, τα εν λόγω πορίσματα δείχνουν ότι οι εντυπώσεις της κοινής γνώμης σχετικά με τις online γνωριμίες και ραντεβού έχουν αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια προς το καλύτερο- ωστόσο, είναι ακόμη πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν αρνητική άποψη, η οποία πολλές φορές βασίζεται σε άσχημες εμπειρίες.
Η έρευνα έγινε σε εθνικό επίπεδο και είναι η πρώτη φορά που το Internet Project του Pew Research Center ασχολείται με το θέμα από το 2005.

 Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου