ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο ταξιτζής με τα διουρητικά μπισκότα

A408BD649C3214A6B51A9A8321D6F819.jpg
  Ένας οδηγός ταξί, με ένα πολύ παράξενο φετίχ, συνελήφθη στην
Ιαπωνία.
Ο 41χρονος Toshihiko Nishi απολάμβανε να βλέπει μέσα από τον καθρέφτη του οχήματός του τις πελάτισσές του να πασχίζουν να κρατηθούν να… μην κάνουν την ανάγκη τους επάνω τους, αφού τους πρόσφερε μπισκότα που είχαν μέσα διουρητικά.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Οσάκα, ο άντρας αυτός ορμώμενος από σεξουαλικές παρορμήσεις βρήκε στο επάγγελμα του ταξιτζή την τέλεια ευκαιρία για να ικανοποιεί τις περίεργες ορέξεις του.
Φέρεται να πρόσφερε στα θύματά του χαμηλότερες τιμές για μεγάλες διαδρομές, κατά τη διάρκεια των οποίων τους έδινε μπισκότα με διουρητικά, αναφέρει δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου AFP.
«Ενθουσιαζόμουν παρακολουθώντας τις γυναίκες να προσπαθούν να αντισταθούν στην ανάγκη τους να ουρήσουν» φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στις Αρχές. «Αγόρασα τα διουρητικά στο διαδίκτυο και τα ανέμιξα με μπισκότα».
Όταν η αστυνομία εισέβαλλε στο σπίτι του βρήκε βίντεο από περίπου 50 γυναίκες, οι οποίες… δεν κατάφεραν να κρατηθούν. Τις σκηνές κατέγραφε κρυφή κάμερα, που είχε τοποθετήσει μέσα στο ταξί.
Ένα από τα θύματά του τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Η γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ανέφερε στις Αρχές ότι ο ταξιτζής τής πρόσφερε μπισκότα και αμέσως μετά εκείνη ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Όμως ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει όταν του το ζήτησε, δίνοντάς της ένα απορροφητικό χαρτί ενθαρρύνοντάς τη να… ξαλαφρώσει μέσα στο αυτοκίνητο.- 

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου