ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η αριστερά επιστρέφει στην εποχή του ...Ζαχαριάδη

Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ. Αν επιθυμούν τη σύγκρουση στους δρόμους και τα αμφιθέατρα ας το πουν κανονικά...

Ο Παναγούλης απειλεί με κρεμάλες, λιντσάρισμα ή στην καλύτερη περίπτωση Ειδικά Δικαστήρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί εδώ και μήνες (και ειδικά προεκλογικά)συνθήματα διχαστικά και άκρως επικίνδυνα για τη Δημοκρατία. Ακόμη και το γεγονός ότι αμφισβητεί τον πατριωτισμό όλων όσοι δεν ανήκουν στο κόμμα του και τους αποκαλεί υπηρέτες της Μέρκελ, των συμφερόντων κ.λπ. είναι ενδεικτικό του επιπέδου αντιπαράθεσης που έχει επιλέξει.

Από την άλλη έχουμε το ΚΚΕ το οποίο με τον τρόπο του γυρίζει τη χώρα δεκαετίες πίσω. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι νεολαίοι της ΚΝΕ φώναζαν στα αμφιθέατρα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών: «Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο κόκκινος στρατός, ζήτω κι ο Ζαχαριάδης ο μεγάλος αρχηγός».

Μόνο στην Ελλάδα ακούμε τέτοια πράγματα. Ακόμη και στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ τους έχουν χ….ους τους παραπάνω.

Δικαίωμά τους, δε λέμε, ωστόσο, αν συνδυάσεις τα δύο γεγονότα, δηλαδή όλη αυτή την λεκτική εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα του ΚΚΕ θα διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά στην Αριστερά.

Εν έτει 2014 αυτή είναι η Αριστερά του μέλλοντος; Με συνθήματα και απειλές του παρελθόντος; Και ποιος συμφέρει άραγε όλη αυτή η εικόνα που πάνε να καλλιεργήσουν τα δύο κόμματα; Και που δεν είναι καθόλου τυχαία η σύμπλευσή τους στην παρελθοντολογία και την εκτροπή αφού μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ γαλουχήθηκε με τις… αξίες του Λένιν και του Στάλιν.

Όμως, σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ. Αν επιθυμούν τη σύγκρουσης στους δρόμους και τα αμφιθέατρα ας το πουν κανονικά. Αν επιθυμούν εμφύλιο σπαραγμό και πισωγύρισμα της χώρας ας τολμήσουν να το δηλώσουν. Θα βρουν μπροστά τους όμως και αυτοί έναν μεγάλο εφιάλτη από τον οποίο η Ελλάδα ποτέ δεν βγήκε κερδισμένη. Το εθνικό διχασμό που έφερε μεγάλα δεινά στην πατρίδα.

Δε λέμε ότι είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτες στο ΚΚΕ ή στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, οφείλουν να είναι προσεκτικοί με πολύ ευαίσθητα θέματα όπως το μειονοτικό ή το «Μακεδονικό» (αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή ο Χριστόπουλος;). Ή με τα συνθήματα και τις κατηγορίες που εκτοξεύουν. Εκτός κι αν πράγματι επιθυμούν διακαώς να πάρουμε όλοι τ’ άρματα και τις παλάσκες και να βγούμε στα βουνά. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου