ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μάνθος Αδάμος: Σας ευχαριστώ..

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,

οι εκλογές της 18ης Μαΐου έφεραν τον συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά στην ευχάριστη και εξέχως τιμητική
θέση να είμαστε οι επόμενοι αιρετοί αντιπρόσωποί σας στο Δήμο Γρεβενών. Ο αγώνας διεκδίκησης του Δήμου δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, κυρίως εξαιτίας της μεγάλης συσπείρωσης και των ευρύτερων πολιτικών ενισχύσεων του αντίπαλου συνδυασμού. Τελικά όμως η πολιτική σας ευθυκρισία αποτέλεσε την πιο ηχηρή απάντηση που θα μπορούσαμε να στείλουμε.

Η προτίμησή σας στις πολιτικές μας θέσεις ήταν για εμένα μέγιστη αναγνώριση του χωρίς ανταλλάγματα και προσωπικές υποσχέσεις προεκλογικού αγώνα αλλά και η εκπεφρασμένη ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού πεδίου του τόπου. Αυτή την αλλαγή θα προσπαθήσουμε να επιφέρουμε από την ημέρα ανάληψης των νέων μας καθηκόντων έχοντας πάντα στο νου τη βούλησή σας.

Σας ευχαριστώ λοιπόν για την διά ψήφου εμπιστοσύνη να διαχειριστώ και εγώ την ευημερία αυτού του τόπου, ευχαριστώ όλους όσοι έμπρακτα και ηθικά συμπαρασταθήκατε στον αγώνα μας, ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού και νέο μας δήμαρχο, Γιώργο Δασταμάνη που με επέλεξε ξανά να συνεργαστούμε στο νέο αυτό πολιτικό τόλμημα και τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή και τη συμπαράσταση σε όλη την επίπονη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ τους εκλεγέντες συνυποψηφίους μου αλλά και όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν για την αξιοπρεπή προεκλογική μας πορεία καθώς και εκείνους τους πολιτικούς μας αντιπάλους που επέδειξαν μια ιδιαίτερα ειλικρινή και τίμια στάση. Άλλωστε η πρόθεσή μας είναι η συνεργασία με όλους όσοι προσδοκούν την ανανέωση και την εξυγείανση του Δήμου και γι’ αυτό δεν αποκλείουμε κανέναν που προτίθεται να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του δημότη.

Με εκτίμηση
Μάνθος Αδάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου