ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πόσους Λιάδες ή Λιάκους (οπαδούς της Ελιάς) γνωρίζετε;



Ο «μεγάλος τραγικός» Βενιζέλος βάζει τον πήχυ στο 10% για την πασοκοελιά. Πιο κάτω κινδυνεύει ο πλανήτης από την υπερθέρμανση, η πανίδα της Ανατολικής Μεσογείου
με εξαφάνιση και τα κοιτάσματα φυσικού αερίου με εξαΰλωση.
Ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών , Μέγας Λογοθέτης και Μέγιστος Ταξιθέτης του ΠΑΣΟΚ είναι σφόδρα ανήσυχος, καθώς ευρέθη DNA του ΓΑΠ σε ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ.
Όμως παράλληλα, ανιχνεύτηκε μικροποσότητα ΔΗΜΑΡ σε δημοσκοπήσεις.
Άρα καλό του κάνουν οι Φωτογιωργάκηδες, Ρεπούση μου;
Ο «μεγάλος τραγικός» Βενιζέλος αναμένοντας τον «από μηχανή πασόκο» βάζει τον πήχυ στο 10% για την πασοκοελιά. Πιο κάτω κινδυνεύει ο πλανήτης από την υπερθέρμανση, η πανίδα της Ανατολικής Μεσογείου με εξαφάνιση και τα κοιτάσματα φυσικού αερίου με εξαΰλωση.
Θα ζήσουμε "εκατό χρόνια μοναξιά", με τις "κερασιές να μην ανθίζουν και φέτος", ενώ θα βιώσουμε το συριζέικο «έρωτα στα χρόνια της χολέρας».
Εδώ η «φραπελιά» δεν άντεξε την επιτυχία, το ΠΑΣΟΚ με ληγμένο προσδόκιμο ζωής θα επιβιώσει;
Πάντως στη δήλωση του «αν είχε εκλεγεί άλλη ηγεσία το 2007, θα ήταν διαφορετική η πορεία της χώρας» δεν είδαμε αντιρρήσεις. Ο ΓΑΠ είναι πλέον εθνικό κεφάλαιο: σε κάθε δήλωση του οφείλει να επεμβαίνει το ΕΣΡ, σε κάθε κίνηση του η γραμματεία πολιτικής προστασίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον αρχηγό του, ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα πέσει αν το ΠΑΣΟΚ βυθιστεί στις ευρωεκλογές.
Αυτές τις «ελιές» («ποτιστικές και επιτραπέζιες») έχουν στη Χαριλάου Τρικούπη , αυτό το λάδι βγάζουν.
Το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο του σύμπαντος, ένας ήλιος πράσινος που γίνεται λαδί, φωτοδότης και «λαδιάρης» ταυτόχρονα.
Επειδή πάντα υπάρχει η υπόνοια ότι η χώρα μπορεί να ζήσει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μίλησε για ένα λογικό δίλημμα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους (τον χειρότερο των πρασινοφρουρών τον ξέρουμε καλά) η Ελιά να φανεί ως ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης (γιατί έως τώρα ήταν ο δυνατός).
«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;»,
Το «τερμάτισε» ο αναπληρωτής. ΠΑΣΟΚ ή εμφύλιος δηλαδή…
Καταλήγοντας σημείωσε ότι «δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή (αυτές δεν είναι ευρωεκλογές αλλά τεστ στατικότητας). Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5%».
Τουτέστιν με 4-5 τοις εκατό αδυνατίζει η θέση του Κινήματος . Με 6% ωρύεται, στο 7% εκβιάζει, στο 8% ζητά έξτρα καρέκλες στο Υπουργικό Συμβούλιο και αν πιάσει 9% θα τσακίσει ότι λυπήθηκαν οι Νορμανδοί στις επιδρομές τους και δεν χάιδεψε ο Τατσόπουλος.
Εμείς πάντως μια απορία την έχουμε: εσείς στον κύκλο σας πόσους Λιάδες ή Λιάκους (οπαδούς της Ελιάς) γνωρίζετε;

Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου