ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Θρίλερ στη Μόσχα με Ελληνίδα αεροσυνοδό της Aegean [εικόνες]

Παραλίγο τραγωδία για μία όμορφη Ελληνίδα αεροσυνοδό της Aegean, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από πτώση από τη σκάλα του αεροπλάνου.
Ολα συνέβησαν το βράδυ της 13ης Μαΐου στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου της εταιρείας, με προορισμό την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας από το πλήρωμα του αεροπλάνου, η άτυχη αεροσυνοδός Παρασκευή Παπαευθυμίου αναλαμβάνει να ελέγξει την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους, εκεί όπου είναι τοποθετημένη και η σκάλα των επιβατών. Ωστόσο, λίγο πριν δώσει το τελικό ok στο πλήρωμα και την ώρα που ήταν πάνω στη σκάλα, ο υπάλληλος της ρωσικής εταιρίας handling του αεροδρομίου απροειδοποίητα και χωρίς να έχει πάρει την απαιτούμενη έγκριση του Έλληνα πιλότου του αεροσκάφους απομακρύνει τη σκάλα. Η αεροσυνοδός πέφτει στο κενό από ύψος 5 μέτρων.

Σύμφωνα με συναδέλφους της, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ζει από θαύμα, η άτυχη αεροσυνοδός έσπασε το δεξί της πόδι σε τρία σημεία και τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δύο ημέρες μετά, η Παρασκευή Παπαευθυμίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Υγεία, οπού και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της άτυχης αεροσυνοδού, η οποία, ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της Aegean που φρόντισε για τις λεπτομέρειες της νοσηλείας της τόσο στη Μόσχα όσο και στην Αθήνα. Για το γεγονός ενημερώθηκε αμέσως ο πρόεδρος της Aegean κ. Θεόδωρος Βασιλάκης ο οποίος έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διευκολυνθεί η αεροσυνοδός για όσο διάστημα θα διαρκέσει η νοσηλεία της.

Για το περιστατικό, το οποίο παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία, διενεργείται έρευνα από το νομικό τμήμα της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.

Σκηνές άπειρου κάλλους με «παπαράτσι»
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η  είδηση του σοβαρού ατυχήματος της Ελληνίδας αεροσυνοδού έκανε το γύρο των ρωσικών μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, τηλεοπτικό συνεργείο κατάφερε να εισχωρήσει παράνομα μέσα στην εντατική και να τραβήξει πλάνα της τραυματισμένης Ελληνίδας αεροσυνοδού, τα οποία λίγο αργότερα προβλήθηκαν σε ρωσικά sites.
Ωστόσο, μετά από εντολή της κυβέρνησης, τα πλάνα αποσύρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου