ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ποιος θα «μαζέψει» τους επιχειρηματίες που γλεντάνε στην υγεία των κορόιδων;

Ποιός θα ασχοληθεί με τους επιχειρηματίες που χρωστάνε εκατομμύρια στο κράτος και κυρίως σε μισθούς εργαζόμενων, «φουντάρουν» τις εταιρείες τους, δεν πληρώνουν απολύτως τίποτε αλλά συνεχίζουν την πολυτελέστατη ζωή τους;



O κόσμος τα έχει βάλει εδώ και χρόνια με τους πολιτικούς και δικαίως. Για την οικονομική κατάσταση και την κατάντια της χώρας ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης το έχει το ανίκανο πολιτικό προσωπικό. Και καλά κάνουν λοιπόν και τους κρίνουν και τους κατακρίνουν. Δυστυχώς, όμως, τους ψηφίζουν ξανά και ξανά.

Υπάρχει, όμως, μια άλλη κατηγορία πολιτών που είναι ακόμη πιο προκλητικοί, ακόμη πιο άθλιοι και αδίστακτοι, όμως, λίγοι έχουν ασχοληθεί μαζί τους. Είναι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που χρωστάνε εκατομμύρια στο κράτος και κυρίως σε μισθούς εργαζόμενων, «φουντάρουν» τις εταιρείες τους, δεν πληρώνουν απολύτως τίποτε αλλά συνεχίζουν την πολυτελέστατη ζωή τους. Όλοι αυτοί που πατάνε επί πτωμάτων αρκεί μόνο να μη χάσουν την ξαπλώστρα πάνω στο κύμα της Μυκόνου, τον πλαστικό για την ξανθιά γκόμενα που κυκλοφορούν και το κότερο που πρέπει να οργώσει και φέτος τα νερά του Αιγαίου.

Βλέπουμε για παράδειγμα τις τελευταίες ημέρες την προσπάθεια του Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος και για υποθέσεις με μίζες εξοπλιστικών, να προσπαθεί να κλείσει την εφημερίδα Κέρδος. Και την ίδια στιγμή δεκάδες εργαζόμενους να έχουν να πληρωθούν για πολλούς μήνες και να κινδυνεύουν να χάσουν τις αποζημιώσεις τους. Αγωνίζονται κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην κηρυχθεί πτώχευση που επιθυμεί ο Λιακουνάκος για να τους ξεφορτωθεί. Την ίδια ώρα όμως ο επιχειρηματίας φωτογραφίζεται προκλητικά με το γιοτ του, κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και το μόνο για το οποίο στεναχωριέται είναι γιατί δεν μπορεί να πάει βόλτα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη να αγοράσει κανένα ψηλοτάκουνο η Νατάσα Λιακουνάκου, επειδή του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Βλέπουμε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την μοντέλα σύζυγό του να περνάνε ζωή και κότα, να το παίζουν τιμητές των πάντων στα πρωϊνάδικα, να συνεχίζουν τις βολτούλες τους στα νησιά και ταυτόχρονα να χρωστάνε εκατομμύρια στο κράτος και τους πρώην εργαζόμενούς τους.

Μια σειρά από… επιφανείς επιχειρηματίες και εφοπλιστές, μπετατζήδες και έμποροι κόψανε στο μισό τα μπουκάλια σαμπάνια που έπιναν την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοί τους βλέπουν το χρώμα του χρήματος δύο – τρεις φορές το χρόνο και ψάχνουν να βρουν τρόπο να κάνουν το σκ… το τους παξιμάδι. Όλοι αυτοί οι σελέμπριτι επιχειρηματίες που γεμίζουν τα εστιατόρια και τα μπαρ των βορείων προαστίων και της παραλιακής, που κυκλοφορούν με Λαμποργκίνι και Πόρσε, που κλείνουν το καμπριολέ για να μη χαλάσει η κουπ της ξανθιάς πλαστικοβιζωμένης γκόμενας και που συνωστίζονται στα διάφορα μουσικά σόου της ανοησίας και της ξεφτίλας. Μαζί τους και σειρά μεγαλοεκδοτών και καναλαναρχών που έχουν γεμίσει με παπαριές τις εφημερίδες και τα κανάλια τους, που αποθεώνουν το τίποτε και καλοπληρώνουν το μηδέν και το βρακί της κάθε χαζογκόμενας, αλλά από την άλλη καθυστερούν τους μισθούς, δεν πληρώνουν δώρα και επιδόματα, απολύουν σωστούς επαγγελματίες και προσλαμβάνουν παιδάκια με 200 ευρώ.

Για όλους αυτούς θα μιλήσει ποτέ κανείς; Θα κάνει κάποιος μια διαδήλωση; Θα μπει κανένας στη φυλακή; Θα του δημευτεί η περιουσία υπέρ των εργαζόμενων που φυτοζωούν; Ή θα συνεχίσουμε να χαζεύουμε τα λάιφ στάιλ περιοδικά για να δούμε αν καρφώθηκαν οι γόβες της «συνοδού» καλντερίμια της Μυκόνου, αν κάηκε ο πωπός στο Σούπερ Παραντάις και αν το κότερο του ενός είναι μικρότερο από του άλλου;

Κάποιος πρέπει να τους «μαζέψει» επιτέλους όλους εκείνους τους προκλητικούς γιαλατζί επιχειρηματίες που ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα και τώρα γλεντάνε στην υγεία των κορόιδων. Αυτοί είναι χειρότεροι κι από τους χειρότερους πολιτικούς.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου