ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παραλήρημα Κούγια: Ο χασικλής δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι γκέι υποψήφιοι της Αθήνας

KOUGIAS«Χείμαρρος» ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Φαρμακερά βέλη προς τον Γ. Μπουτάρη, τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων αλλά και έναν δικαστικό υπάλληλο..


Το παραλήρημα του Αλέξη Κούγια, κατά την αγόρευση του την Τρίτη (24/06) στη δίκη για την υπεξαίρεση του ποσού-μαμούθ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, επισκίασε τα πάντα. Ο συνήγορος του Μιχάλη Λεμούσια, ενός εκ των κατηγορουμένων, ήταν χειμαρρώδης. Τα φαρμακερά του βέλη τα έριξε τόσο προς τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη όσο και προς τους υποψήφιους για τη δημαρχία της Αθήνας στις πρόσφατες εκλογές ενώ δεν άφησε ασχολίαστο ούτε έναν δικαστικό υπάλληλο.

Ο κ. Κούγιας, αφού χαρακτήρισε μύθο τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για τα κατορθώματα του στον στίβο, σχολίασε για τον νυν και πρώην δήμαρχο: «Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών, όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι».

Στο «στόχαστρο» του γνωστού ποινικολόγου μπήκε και ένας δικαστικός υπάλληλος, ο οποίος διέκοψε την αγόρευση του για να προσκομίσει στον εισαγγελέα της έδρας ένα έγγραφο. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον κ. Κούγια, ο οποίος είπε: «Δεν είναι αμφίεση αυτή, πώς μπαίνει έτσι μέσα στο δικαστήριο γυμνός με το σορτσάκι; Σε λίγο θα μας δείξει και το στρινγκάκι του».



2 σχόλια: