ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τα 7 καλύτερα θρεπτικά συστατικά μετά από μια κουραστική μέρα

Το στρες μπορεί να σας ξεγελάσει ότι θέλετε σοκολάτα, αλκοόλ και παγωτό όταν στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα υγιεινό γεύμα και ένα ζεστό μπάνιο.

Μπορεί να μην είναι ελκυστικό, αλλά δοκιμάστε να επικεντρωθείτε στις θρεπτικές ουσίες των τροφίμων και θα αισθανθείτε άλλος άνθρωπος σε χρόνο μηδέν. Ας δούμε λοιπόν 7 θρεπτικά συστατικά τα οποία πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας.
Ασβέστιο
Το ασβέστιο ηρεμεί τα νεύρα σας και μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και με αυτή την ιδιότητά του καθίσταται ένα από τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για το σώμα και το μυαλό. Αντί για παγωτό, επιλέξτε κάποιο μη-γαλακτοκομικό γάλα ή πράσινα λαχανικά, τα οποία έχουν 50% περισσότερο ασβέστιο από μια μερίδα γαλακτοκομικού προϊόντος.


Μαγνήσιο
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πρώτα μέταλλα που εξαντλούνται στο σώμα σας όταν είστε αγχωμένοι. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και είναι ένα από τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά που μπορείτε να καταναλώσετε όταν θέλετε να χαλαρώσετε. Μπορείτε να πάρετε ένα συμπλήρωμα ή να καταναλώσετε τρόφιμα όπως πράσινα λαχανικά, ωμά αμύγδαλα, ωμή σκόνη κακάο, δημητριακά ολικής αλέσεως, μπανάνες και γλυκοπατάτες.

Κάλιο..και τα υπόλοιπα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου