ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω, πώς θα χωρίσεις…


Σχέσεις δημιουργούνται και σχέσεις διαλύονται καθημερινά.

Το ζήτημα είναι πως αντιμετωπίζουμε ένα χωρισμό και αν επιλέγουμε να το ξεπεράσουμε με μια νύχτα στα μπουζούκια χορεύοντας ή μια βδομάδα κλεισμένοι στο σπίτι κλαίγοντας.
Αν είστε Δίδυμος θα κάνετε μάλλον το πρώτο και αν είστε Υδροχόος μάλλον το δεύτερο. Αν δε ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσετε την εβδομάδα καταστρώνοντας σατανικό σχέδιο εκδίκησης και ολικής καταστροφής του πρώην. Σε κάθε περίπτωση, μάθετε παρακάτω πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο το χωρισμό και λάβετε κάθε φορά τα κατάλληλα μέτρα.
Κριός
Για το ζώδιο του Κριού, αυτό που σκοτώνει τη σχέση είναι η βαρεμάρα και μόλις αντιληφθούν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους στη σχέση και το σύντροφό τους, σύντομα θα δώσουν τέλος. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο σε τέτοιες καταστάσεις και ακόμα και αν δεν είναι εκείνοι που αποφάσισαν το χωρισμό, θα το κάνουν να μοιάζει σα να είναι δική τους η απόφαση. Αν δεν το χειριστείτε καλά και τους πληγώσετε, τότε ο πρώην αγαπημένος σας θα γίνει ένας ξένος…
Ταύρος
Οι Ταύροι, πληγώνονται πολύ γι’ αυτό και έχουν την τάση να απομονώνονται όταν βιώνουν έναν χωρισμό, για όσο καιρό τους χρειαστεί για να το ξεπεράσουν και να καταφέρουν να επιστρέψουν στα εγκόσμια. Δύσκολα αναγνωρίζουν τα λάθη τους στην κρίση των χαρακτήρων και ακόμα και όταν είναι υπερβολική η αδικία που έχουν υποστεί, θα επιμείνουν στο να ελπίζουν στο άλλο άτομο και τη σχέση τους.

Δίδυμοι
Στους Δίδυμους αρέσουν οι αλλαγές γι’ αυτό ο συνηθέστερος λόγος χωρισμού είναι η ανία στη σχέση. Ο χωρισμός τους γλιτώνει από το τέλμα της βαρεμάρας και όταν το αποφασίσουν, είναι αμετακίνητοι στην απόφασή τους. Ωστόσο, με ένα μαγικό τρόπο, φροντίζουν να διατηρούν πάντα καλές σχέσεις με τους πρώην τους.
Καρκίνος
Το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου επιμένει σθεναρά στη σχέση και προτιμά να διατηρήσει ένα κακό γάμο από το να χωρίσει και να μείνει μόνο του. Έχει μεγάλες απαιτήσεις στον τομέα της αγάπης, ενώ όσο δεν νιώθει ότι αγαπιέται, περιέργως τόσο περισσότερο προσκολλάται στη σχέση προσπαθώντας πάντα στη διατήρησή της. Ένας χωρισμός είναι βαθύ πλήγμα και ξεπερνιέται πολύ δύσκολα.

Λέων ... και τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου