ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Επισκέψεις-συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών με τον υπουργό Υγείας και Υφυπουργό Παιδείας..



Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Τιμολέων Κοψαχείλης την εβδομάδα που μας πέρασε είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας Κο Βορίδη Μάκη και Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο.



Με τον Κο Βορίδη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Γρεβενών αλλά και του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης. Οι ανάγκες των δομών υγείας της ΠΕ Γρεβενών και οι άμεσες λύσεις που θα δρομολογούνται στα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.
Με την λειτουργία του αξονικού τομογράφου και την εγκατάσταση μέχρι την 4η Αυγούστου τριών υπερσύγχρονων μηχανημάτων, ενός συστήματος υπερηχοτομογραφίας γενικής χρήσης ενός ακτινολογικού μηχανήματος αλλά και ενός ψηφιακού μαστογράφου Τύπου Β το Νοσοκομείο Γρεβενών θα μπορεί να παρέχει υγειονομική φροντίδα υψηλού επιπέδου.
Με τον Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το χώρο της παιδείας, οι μετεγγραφές φοιτητών, οι μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Η σωστή προετοιμασία για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, είναι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.




Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου