ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Χωρίς καθήκοντα, στολή και όπλα οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ


Μετ” εμποδίων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημέρα στις υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τους 1.536 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που έχουν διατεθεί στην ΕΛΑΣ.



Παρά το γεγονός ότι καλούνται να παρουσιαστούν σήμερα το πρωί στις αστυνομικες υπηρεσίες που έχουν τοποθετηθεί προσωρινά, δεν έχουν στολή, δεν έχουν καθήκοντα, δεν φέρουν όπλο και δεν μπορούν να βεβαιώσουν παραβάσεις.

Όσον αφορά το θέμα της στολής, θα φορούν την ίδια στολή με αυτή που είχαν όταν υπηρετούσαν στη δημοτική αστυνομία αλλά χωρίς διακριτικά.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε θα συμμετέχουν σε μεικτες περιπολίες μαζί με αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς σε ελέγχους για αδικήματα όπως το παρεμπόριο είτε θα συμμετέχουν σε εξορμήσεις τροχονόμων.

Οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί σύμφωνα με διαταγή του Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα εκτελούν οκτάωρη πρωινή υπηρεσία από Δευτέρα έως Παρασκευή βάσει του ωραρίου εργασίας που προβλέπεται για τους δημόσιους υπαλλήλους (07.00-15.00, 07.30- 15.30, 08.00-16.00, 08.30-16.30 ή 09.00-17.00).


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου