ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δάκρυσε για τον Μαζιώτη...

Αν σε κάθε σύλληψη τρομοκράτη επικρατεί τέτοια κατήφεια και τέτοια μιζέρια στην Κουμουνδούρου τότε καλύτερα να τους αφήσουμε όλους ελεύθερους μη χαλάσουμε τη ζαχαρένια του Τσίπρα και των φίλων του...



Όχι, δεν τον πιστεύουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο, δεν έχει καμιά σχέση με την τρομοκρατία, δεν έχει ουδεμιά επαφή με τους μπαχαλάκηδες και είναι υπέρ του νόμου και της τάξης. Και βεβαίως αποδοκιμάζει τους τρομοκράτες, δεξιούς κι αριστερούς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα είναι πράγματι υπέρ της νομιμότητας και της τήρησης του Συντάγματος και των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων.

Όμως, αν σε κάθε σύλληψη τρομοκράτη επικρατεί τέτοια κατήφεια και τέτοια μιζέρια στην Κουμουνδούρου τότε καλύτερα να τους αφήσουμε όλους ελεύθερους μη χαλάσουμε τη ζαχαρένια του Τσίπρα και των φίλων του.

Από το πρωί, πέρα από το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε τη στοιχειώδη σοβαρότητα να βγάλει μια ανακοίνωση και να συγχαρεί την αστυνομία για τη σύλληψη Μαζιώτη, επικρατεί μια κακομοιριά στα στελέχη της αντιπολίτευσης. Βγαίνουν και σαν βρεγμένες γάτες λένε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός όπως η βόμβα που έσκασε στα χέρια του Ξηρού, ότι τα πραγματικά προβλήματα είναι ο αιγιαλός, η κρίση κι εν πάση περιπτώσει δεν έγινε και τίποτε που πιάστηκε ένας δολοφόνος του επιπέδου του Μαζιώτη.

Μα καλά, τόση ξεφτίλα, τσίπα δεν έχουν μέσα τους ή τουλάχιστον μια ελάχιστη αίσθηση αυτοπροστασίας. Να καταδικάσουν ξεκάθαρα τους τρομοκράτες και να δώσουν συγχαρητήρια στους αστυνομικούς πόσο δύσκολο είναι; Άραγε αν είχε συλληφθεί κανένας Χρυσαυγίτης ή ακροδεξιός τρομοκράτης δεν θα έκαναν πανηγύρια στο Σύνταγμα;

Μήπως να θυμηθούμε τι ανακοινώσεις έβγαλαν για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα; Όμως, μούγκα για τις δολοφονίες των παιδιών στη Marfin, μούγκα για τους ψευτοεπαναστάτες που βάζουν βόμβες και κλέβουν τράπεζες, μούγκα για τον Ξηρό, τον Μαζιώτη, τους μπαχαλάκηδες των Πυρήνων της Φωτιάς.

Εντάξει, δεν πρέπει να τους ταυτίσουμε με την τρομοκρατία, όμως, πότε θα βγάλουν από πάνω τους το αριστερό κόμπλεξ που νιώθουν για τους τρομοκράτες; Αυτή τη «λαγνεία» προς τον δήθεν αριστερό ακτιβισμό πότε θα την βγάλουν από μέσα τους;

Η σύλληψη Μαζιώτη προκάλεσε όπως αναμενόταν πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «παρέχει πολιτική νομιμοποίηση» στην τρομοκρατία.

Αφορμή στάθηκαν μεταξύ άλλων οι πρωινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι η χθεσινή σύλληψη «οφείλεται σε τυχαίο γεγονός και σε λάθος που έκανε η ομάδα του Μαζιώτη».

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας τόνισε πως η σύλληψη του Ν. Μαζιώτη «μόνο τυχαία δεν ήταν» και κατηγόρησε τον κ. Στρατούλη ότι «επέλεξε να απαξιώσει μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Θεωρώ ότι η άποψη αυτή δεν μπορεί να απηχεί όλη την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι λυπηρό, όταν πριν από λίγες ώρες ζήτησα την σύμπνοια όλων των πολιτικών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας, να βλέπω κριτικές που απαξιώνουν την Ελληνική Αστυνομία».

Ανταπαντώντας ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για «προβοκάτσια» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού. «Εάν θέλουμε η Αστυνομία να κυνηγά το κοινό έγκλημα και όχι τους διαδηλωτές πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να έχει πιο καλή εκπαίδευση και να προστατεύονται οι ίδιοι οι αστυνομικοί», συμπλήρωσε.

Τη σκυτάλη πήρε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, η οποία με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «πολιτική νομιμοποίηση» της τρομοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως υποστηρίζει η κ. Βούλτεψη αρχικά υπήρξε μία «ένοχη σιωπή» από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν ακολούθησαν δηλώσεις οι οποίες αναφέρονταν σε «λάθη» των τρομοκρατών.

«Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία. Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των …υποδείξεων προς τους τρομοκράτες , ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα ‘λάθη’», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Με τη σειρά του το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «ακατανόητη και λανθασμένη» την «άρνηση έκδοσης ακόμα και μιας σχετικής ανακοίνωσης» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου