ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Πάρο! Άγριος καβγάς Ζέτας – Μιχάλη!!! Οι φωνές της Μακρυπούλια ακούστηκαν σε όλο το νησί

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπορεί να δείχνει ότι όλα κυλούν μια χαρά στη ζωή της, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά κι ευχάριστα όσο φαίνονται. Η Ζέτα έχει νεύρα και μάλιστα πολλά.


Και τα νεύρα φέρνουν καβγάδες, όπως ο τελευταίος της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μάλιστα οι φωνές της παρουσιάστριας και ηθοποιού ήταν τόσο δυνατές που θα πρέπει να την άκουσε όλη η Πάρος. Η αφορμή; «Ασήμαντη» σύμφωνα με τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά το ζευγάρι, αλλά αποτελεί δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης της Ζέτας.

Όπως αποκάλυψε το «YES!» στο προηγούμενο τεύχος του, η Μακρυπούλια αρχίζει και χάνει την υπομονή της όσον αφορά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Χατζηγιάννη. Τέσσερα χρόνια συμπληρώνουν μαζί και η Ζέτα (παρά τα όσα αντίθετα λέει) θέλει να ντυθεί νυφούλα και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Το βιολογικό της ρολόι έχει χτυπήσει και η αναβλητικότητα που υπάρχει της έχει σπάσει τα νεύρα. Βέβαια εκείνη προσπαθεί πάντα να δείχνει προς τα έξω ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα. «Γάμος; Κάποτε θα γίνει κι αυτό από τη στιγμή που ζούμε μαζί», είναι η κλασική της τοποθέτηση, όμως και η ίδια γνωρίζει ότι καλά τα λόγια, αλλά απέχουν από την πραγματικότητα.

Δεν είναι όμως μόνο η υπόθεση «γάμος» που έχει προκαλέσει ταραχή στην πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό. Είναι και το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση που την ανησυχεί πολύ. Όταν υπέγραψε στο Mega ήταν σίγουρη για ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικόcomeback. Τα όνειρα όμως ήταν τελείως διαφορετικά από τα νούμερα της τηλεθέασης του «Just The 2 Of Us». Βέβαια, τα προβλήματα ειδικά στην αρχή του σόου ήταν πολλά αλλά κι εκείνη δεν ήταν άμοιρη ευθυνών για το αποτέλεσμα. Και το βάρος μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κανάλι διέρρεε ότι είναι το βαρύ πυροβολικό του.

Νέο σοκ


Η Ζέτα δεν πρόλαβε να συνέλθει από την αρχική παγωμάρα, και ξαφνικά βλέπει ότι δεν μπαίνει δυνατά από την αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, αλλά ουσιαστικά θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2015. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό αφού μέσα σε έξι μήνες (τουλάχιστον) μπορεί να υπάρξουν τεράστιες ανατροπές και στο τέλος να μην κάνει τίποτα. Το σόου «Rising Star» που θα παρουσιάσει προγραμματίζεται για τον Μάρτιο, ενώ και η καθημερινή απογευματινή εκπομπή που λέγεται ότι θα αναλάβει δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει πριν από τον Φεβρουάριο. Για το πρωινό είχε εκφράσει αντιρρήσεις και τώρα είναι αργά αφού βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κωστόπουλου, που δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Σεφερλή.

Όλα αυτά την έχουν στρεσάρει υπερβολικά και το άγχος τής προκάλεσε πάρα πολλά νεύρα. Θέλει να ηρεμήσει στις διακοπές της, όμως δεν μπορεί. Το καλοκαίρι της προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολο…


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου