ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Άρχισε το ... κλάδεμα!

Η … απόσυρση του Δ. Αβραμόπουλου στην ασφάλεια και την ουδετερότητα των Βρυξελλών (που άλλωστε ταιριάζει «γάντι» στην πολιτική πορεία του …
καλοντυμένου διπλωμάτη), ήταν μια πραγματικά εμπνευσμένη κίνηση του Πρωθυπουργού στον δρόμο για την δημιουργία μιας νέας κεντροδεξιάς παράταξης.

Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και εκτός εποχής, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς τον Πρωθυπουργό να παίρνει το κλαδευτήρι και να αρχίζει το πετσόκομμα, την ίδια ώρα που ξεφορτώνεται διακριτικά κάποια βαρίδια του παρελθόντος που εξακολουθούν να δυναστεύουν χωρίς ουσιαστικό λόγο την Παράταξη.

Το … κλάδεμα όμως θα πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο χειρουργικό και αξιοκρατικό τρόπο για να καταφέρει το κεντροδεξιό «δέντρο» να ανασάνει και να πετάξει καινούριες καρποφόρες φύτρες.

Επιτέλους, υπάρχει εκεί έξω ολόκληρος κόσμος, το καλύτερο κομμάτι ίσως της κοινωνίας, που περιμένει με αγωνία να εκπροσωπηθεί πολιτικά από έναν καινούριο κεντροδεξιό σχηματισμό, ειλικρινώς φιλοευρωπαϊκό, με φιλελεύθερη οικονομική ατζέντα και αληθινά προοδευτικό κοινωνικό προσανατολισμό.

Επειδή, αντίθετα με ό,τι η ελληνική κοινωνία έχει μάθει από την «αριστερά» της να θεωρεί πρόοδο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κοινωνική ευημερία μακριά από την αξιοκρατία, την δικαιοσύνη και την ελευθερία μιας πραγματικά ανοικτής, δυτικής, ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

Akenaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου