ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το μοντέλο που προκαλεί τον Μέσι - (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

«Θα τον νικούσα» λέει και κάνει κόλπα με τη μπάλα η Φιορέλα Καστίγιο
Το μοντέλο που προκαλεί τον Μέσι
Τα… μαγικά της με τη μπάλα κάνει και τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της στην φημισμένη παραλία της Ιπανέμα. Η Φιορέλα Καστίγιο βρίσκεται στη Βραζιλία και προκαλεί..
τον Λιονέλ Μέσι. Θα ήθελε πολύ να δώσουν μια «μάχη» και είναι σίγουρη για την επιτυχία της.

«Προφανώς και θα κέρδιζα τον Μέσι», λέει το μοντέλο από την Αργεντινή σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τις ικανότητες της όταν πιάνει το… τόπι και σε μια ενδεχόμενη «μονομαχία» της με τον μαέστρο της εθνικής ομάδας της χώρας της και της Μπαρτσελόνα. Η 24χρονη δε χάνει ματς της ομάδας της, αλλά και μέρα που να μη βρεθεί στην παραλία και να παίξει με τη μπάλα. Εκείνη κάνει τα κόλπα της και οι άνδρες τη θαυμάζουν, καθώς φαίνεται πως έχει βάλει σε πολλούς τα γυαλιά με τα… ψαλιδάκια της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Φιορέλα τονίζει ότι όχι απλώς αναμετράται μαζί τους κάτω από τον καυτό ήλιο της Βραζιλίας, αλλά πέρα από τη θερμοκρασία μάλλον τους ανεβάζει και την πίεση, καθώς έχει νικήσει 800 στους ποδόσφαιρο. Κι αυτό μόνο όσο βρίσκεται στη χώρα της σάμπα, όπως υποστηρίζει η ίδια.

«Μου αρέσει πολύ εδώ. Η παραλία είναι πανέμορφη, αλλά εκτός αυτού αντιμετώπισα 800 άνδρες και τους κέρδισα, οπότε θα επιστρέψω πολύ χαρούμενη στη χώρα μου», είναι τα πρώτα της λόγια. Η πρόκληση ήρθε στη συνέχεια. «Όποιος θέλει να με αντιμετωπίσει είναι ευπρόσδεκτος… Αν θα νικούσα τον Μέσι; Προφανώς», λέει και αναφέρεται στον πραγματικό Μέσι και όχι στον κύριο που φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες και φορά τη φανέλα με το όνομα του 27χρονου επιθετικού.

Τώρα, με ποιον τρόπο θα διαλέξει να «απαντήσει» ο… μάγος της μπάλας, είναι ακόμη άγνωστο.













Δείτε:



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου