ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Έπεσε νερό ή ποτό στο κινητό σας;;; – ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!! ΔΕΙΤΕ τι να κάνετε!!!

Καλοκαίρι είναι,όλοι θέλουν ένα μπανάκι στη θάλασσα για να δροσιστούν,όχι όμως το κινητό μας... Γι’αυτό μην το παίρνετε αν γίνεται γενικά στη θάλασσα..

Αν πάλι το χρειάζεστε οπωσδήποτε και πρέπει να το πάρετε μαζί σας,τουλάχιστον μην το έχετε στη τσέπη του μαγιό ή γενικότερα στα ρούχα πάνω σας,μια απρόσεκτη κίνηση και “μπλούμ”!

Αν τελικά τα καταφέρετε και το πνίξειτε,το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε τη μπαταρία του κινητού και το καπάκι στο πίσω μέρος. Έπειτα πάρτε μια καθαρή πετσέτα και σκουπίστε όπου βλέπετε νερό και αφήστε το κινητό σε ένα μέρος που το χτυπάει ο ήλιος με την οθόνη προς τα κάτω.

Μην χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών γιατί ο αέρας είναι πιθανό να μετακινήσει τα υγρά και τα μεταφέρει στο εσωτερικό του κινητού σας.

Χρησιμοποιήστε ένα σακουλάκι που κλείνει αεροστεγώς και τοποθετήστε ρύζι μέχρι να καλυφθεί το κινητό,αφήνοντας για περίπου 8 ώρες στο σακουλάκι για να απορροφήσει το ρύζι τα υγρά.

Σε περίπτωση που σας πέσει αναψυκτικό στο κινητό ή αλκοολούχο ποτό καθαρίστε το κινητό σας με ισοπροπυλική αλκοόλη που υπάρχει στα φαρμακεία.

Όταν τελειώσετε και δοκιμάσετε τα παραπάνω,φορτίστε την μπαταρία για να ζεσταθεί το κινητό και στη συνέχεια ανοίξτε για να δείτε αν λειτουργεί,υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να γλιτώσετε το service ανάλογα τη συσκευή και το χρονικό διάστημα που έχει πέσει το μοντέλο στο νερό.


kaltsa.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου