ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΝΔ: «δουλειά δεν είχε ο διάβολος… »

Κάποιοι στη ΝΔ πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα σ’ αυτό τον τόπο απ’ ότι τα προσωπικά τους παιχνιδάκια

Στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ισχύει τον τελευταίο καιρό αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: «δουλειά δεν είχε ο διάβολος… ». Ο κόσμος καίγεται, η οικονομία δε λέει ακόμη να πάρει μπροστά, σε πολιτικό επίπεδο επικρατεί τεράστια ένταση, το φθινόπωρο θα είναι δύσκολο και η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει το κρας τεστ με την τρόικα αλλά στη ΝΔ… κουρεύονται. Και μιλάμε για κάποιες υπόγειες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα. Κουβέντες στελεχών, δείπνα και μυστικές συναντήσεις, συγκρούσεις που βγαίνουν στο προσκήνιο, προσωπικές φιλοδοξίες που ξετυλίγονται την ίδια ώρα που άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας.
Καλή ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη που δίνει αγώνα ζωής και θανάτου προκειμένου να πάρει μια θέση στην Ευρώπη. Τόσο πολύ δεν είχε δουλέψει (ουσιαστικά και επικοινωνιακά) ούτε όταν ήταν υπουργός.
Θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της ενέργειας, θα γίνει υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ, θα γίνει τελικά επίτροπος της Ελλάδας ή θα κάτσει στην Αθήνα; Είναι τα ερωτήματα που «καίνε» τους πολίτες, οι οποίοι αγωνιούν για το τι θα συμβεί τελικά στη μεγάλη πολιτικό.
Τώρα μαθαίνουμε ότι η Ντόρα είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή όπου συζήτησαν για αρκετή ώρα τα θέματα της επικαιρότητας.
Προφανώς κάποιοι επιχειρούν να εμπλέξουν τον πρώην πρωθυπουργό στις εσωτερικές διεργασίες της ΝΔ. Εδώ και πολλοί καιρό διάφοροι τουιτάδες κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις του Αντ. Σαμαρά με τον Κ. Καραμανλή. Ένα σκηνικό που βολεύει πάρα πολύ την Ντόρα η οποία θα ήθελε να δει διαιρεμένη τη ΝΔ για να εκμεταλλευτεί η ίδια την κατάσταση.
Από την άλλη, μόλις πριν από μια εβδομάδα στη ΝΔ έπαιζαν το παιχνίδι του μεγάλου συνασπισμού, μέχρι που τους το ξέκοψε το Μαξίμου. Τη μια ο Αβραμόπουλος, την άλλη η Βούλτεψη βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ο Αλέξης είναι κάτι σαν πολύφερνη νύφη» που πρέπει κάποια στιγμή να παντρευτούμε για το καλό της πατρίδας. Για τέτοια ηττοπάθεια μιλάμε…
Αφήστε που μαθαίνουμε ότι μέσα στη ΝΔ κάποιοι νεόκοποι υπουργοί προσεγγίζουν παλαιά και κορυφαία στελέχη του κόμματος ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα που ονειρεύονται. Προετοιμάζονται με απλά λόγια σε περίπτωση ήττας της ΝΔ και φτιάχνουν μηχανισμούς και συμμαχίες για να διεκδικήσουν ρόλο. Αν εργάζονταν στα υπουργεία τους τόσο πολύ όσο να φτιάχνουν μηχανισμούς και να μιλάνε στο παρασκήνιο «θάβοντας» την κυβέρνηση, ίσως να ήταν καλύτερη η κατάσταση στην Ελλάδα.
Κάποιοι στη ΝΔ πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα σ’ αυτό τον τόπο απ’ ότι τα προσωπικά τους παιχνιδάκια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον τους και καλά θα κάνουν να προσφέρουν υπηρεσίες στην πατρίδα κι όχι να κτίζουν καριέρες στα συντρίμμια της.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου