ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Φλερτάρουν με το Ποτάμι ορισμένοι της ΝΔ


Πολιτικό φλερτ με το…ρηχό ποτάμι έχουν ξεκινήσει ορισμένοι στη ΝΔ, αγνοώντας ότι το μόρφωμα (κατ’ εντολήν των εθνικών εργολάβων) του Σταύρου Θεοδωράκη δεν έχει να κομίσει απολύτως τίποτα στην πολιτική ζωή.



Πολιτικό φλερτ με το…ρηχό ποτάμι έχουν ξεκινήσει ορισμένοι στη ΝΔ, αγνοώντας ότι το μόρφωμα (κατ’ εντολήν των εθνικών εργολάβων) του Σταύρου Θεοδωράκη δεν έχει να κομίσει απολύτως τίποτα στην πολιτική ζωή. Ένα εξάρτημα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της πεθαμένης μεταπολίτευσης είναι, αλλά φαίνεται ότι γοητεύει ορισμένους στη ΝΔ που βλέπουν το Ποτάμι ως έναν εν δυνάμει σύμμαχο της παράταξης.

Δεν έφθανε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος πριν μια εβδομάδα στο συνέδριο του Ποταμιού που έκανε πολιτικό άνοιγμα στο Σταύρο Θεοδωράκη , αλλά ακολούθησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που “φωτογράφησε” το Ποτάμι, ως το πολιτικό κόμμα με το οποίο θα μπορούσε να επιδιωχθεί κυβερνητική συνεργασία μετά τις εκλογές.


Για την ιστορία η εξαδέλφη του και ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η σούπερ φιλελεύθερη καθηγήτρια Αντιγόνη Λυμπεράκη, εγκατέλειψε τη Δράση του Στέφανου Μάνου για το Ποτάμι!

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου