ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Πού βρίσκονται σήμερα οι άνθρωποι του Καραμανλή -Ποιοι από αυτούς ιδιωτεύουν


Πέντε χρόνια μετά από το τελευταίο καλοκαίρι στο Μέγαρο Μαξίμου, αρκετοί από τους «ανθρώπους του προέδρου» έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει επιλέξει μία διακριτική δημόσια παρουσία, δίνοντας τροφή για αρκετά σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά οι περισσότεροι από τους πρώην στενούς συνεργάτες του δεν ασχολούνται με την ενεργό πολιτική.

Πάντως, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Εθνους»,οι περισσότεροι από αυτούς πλέον βλέπουν συχνότερα τον πρώην πρωθυπουργό σε σύγκριση με το πρώτο διάστημα μετά από τον Οκτώβριο του 2009.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ζει μία κανονική ζωή. Από το 2009 αφιερώθηκε στην διδακτορική διατριβή του, την οποία ολοκλήρωσε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, με αντικείμενο την ελληνική κοινότητα της Βενετίας που συγκροτήθηκε στα τέλη του 15ου αιώνα. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, που όταν αποχώρησε ο κ. Ρουσόπουλος, έγινε το δεξί χέρι του κ. Καραμανλή, από το 2013 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Συχνά βρίσκεται στο παλιό δημοσιογραφικό γραφείο του στην οδό Σπευσίππου και συναντά στελέχη της ΝΔ, ενώ σχεδόν κάθε πρωί περνά από το γραφείο του κ. Καραμανλή, στην Παναγή Κυριακού.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας από τους δύο πρώην συνεργάτες του κ. Καραμανλή που παραμένουν στην ενεργό πολιτική- ο άλλος είναι ο Γιάννης Ανδριανός. Ο κ. Παυλόπουλος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στη Βουλή, το Πανεπιστήμιο και τη Δικηγορία, καθώς διατηρεί ακόμη το γραφείο του ενώ από το 2011 έχει επιστρέψει στα ακαδημαϊκά καθήκοντά του, διδάσκοντας Δημόσιο Δίκαιο σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ο Γιάννης Αγγέλου παραμένει διευθυντής του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, ενώ ο Γιάννης Ανδριανός είναι υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννης Βαληνάκης, ασκεί τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα και ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, ενώ σύμφωνα με «Τα Νέα» δραστηριοποιείται σε ξενοδοχειακή επιχείρηση με έδρα την Κω.

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης, επίσης άλλοτε στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή, ανέλαβε πριν από ένα μήνα τη θέση του νέου Συνήγορου του Καταναλωτή, διορισμός που προκάλεσε τη δυσφορία αρκετών «γαλάζιων» στελεχών.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου