ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πως προκαλούν κάποια κακομαθημένα πλουσιόπαιδα στο Facebook

Πρώτα υπήρχαν τα Rich Kids στο Instagram. Τώρα, οι προνομιούχοι νέοι βρήκαν έναν άλλον τρόπο να παρουσιάζουν ξεδιάντροπα τον πλούτο τους, στο δημοφιλές app Snapchat.

Τη σελίδα στο Facebook ξεκίνησε ένας 17χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, για να προσφέρει μια γεύση από τον πολυτελή τρόπο ζωής μιας ομάδας εφήβων και 20άρηδων. Οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα δείχνουν σπορ αυτοκίνητα, ιδιωτικά τζετ, είδη πολυτελείας και πολυτελή σπίτια, όλα με λεζάντες που αποκαλύπτουν την αδιάφορη στάση αυτών των παιδιών για τα χρήματα.
Η σελίδα ξεκίνησε από έναν ανώνυμο έφηβο ο οποίος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, άρχισε να διαπραγματεύεται μετοχές και εμπορεύματα στην ηλικία των 12 και τώρα είναι πάρα πολύ πλούσιος. Ο νεαρός προσκαλεί τους άλλους νεαρούς να τον προσθέσουν στους «φίλους» του, έτσι ώστε να μπορεί να στείλει εικόνες από τον δικό του πολυτελή τρόπο ζωής και να δέχεται εικόνες από εξίσου πλούσιους, που στη συνέχεια ανεβάζει στις σελίδες του στο Facebook και το Instagram.
Πολλές από τις εικόνες κοροϊδεύουν τους λιγότερο πλούσιους, αποκαλώντας τους «χωρικούς». Όπως μια φωτογραφία όπου κάποιος ζωγραφίζει σε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες το λογότυπο της Chanel. Σε μια άλλη εικόνα, έχουν κολλήσει μια τσάντα Louis Vuitton στον συναγερμό καπνού. Η λεζάντα γράφει: «Πώς να καπνίζετε με ασφάλεια στον κοιτώνα σας».
Οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο αναλώσιμα είναι κάποια πανάκριβα προϊόντα για αυτά τα παιδιά. Ένα iPhone και δύο iPad, για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται για να σταθεροποιήσουν μια καρέκλα που γέρνει.
Πλέον, αφού έχει διεισδύσει στα ιδιωτικά σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκέντρωσε περίπου 250.000 'likes', ο λογαριασμός φαίνεται να έβαλε πλώρη για τις ΗΠΑ, ξεκινώντας με τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες –ένα πανεπιστήμιο που έχει τη φήμη ότι είναι για «κακομαθημένα παιδιά».
Απαντώντας στις επικρίσεις που έχει αντιμετωπίσει, ο ιδρυτής του Rich Kids of Snapchat υπερασπίστηκε τη σελίδα του στο Facebook. «Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν κρίνουμε κάποιον με βάση τον πλούτο του» δήλωσε. «Δημιούργησα αυτή τη σελίδα για λόγους ψυχαγωγίας και μόνο». Και πρόσθεσε: «μοναδικός σκοπός του Snapchat είναι να εμπνεύσει και άλλους νέους ανθρώπους να βγουν έξω και να πετύχουν αυτό που θέλουν να επιτύχουν. Δείχνω τον ακραίο τρόπο ζωής μου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν ότι ακόμα και εγώ, κάποιος που δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής και ξεκίνησε με μόλις 500 € (όταν ήμουν 12, τώρα είμαι 17) είναι σε θέση να επιτύχει σπουδαία πράγματα».



dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου