ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Μοντελάκι με Louis Vuitton η Ραχήλ Μακρή στην πορεία για τη «μικρή ΔΕΗ» [Εικόνες]

Όποτε και αν έχει γίνει συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή ήταν εκεί. Στα... κάγκελα της ΕΡΤ, στο πλευρό των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, στην πορεία ενάντια στη «μικρή ΔΕΗ» και αλλού.


Ως αντιμνημονιακή της... δεξιάς πτέρυγας αλλά με... πολιτικά φλερτ και στην αριστερά, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που απειλούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα και περικόπτονται οι μισθοί τους, υπερασπιζόμενη την αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματός της.
Το ατόπημά της, όμως, την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της πορείας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» δεν είναι ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα κρατώντας το πανό ούτε γιατί κουνούσε καταφατικά το κεφάλι της όταν άκουγε συνθήματα κατά του Μνημονίου...
Η καφέ τσάντα μάρκας Louis Vuitton που κοστίζει όσο περίπου τα χρήματα που παίρνει σήμερα ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος προκάλεσε αίσθηση και έδωσε αφορμή για συζητήσεις γύρω από τις στυλιστικές της επιλογές. Η Ραχήλ Μακρή, εμφανίστηκε ευδιάθετη στην πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.
Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πρόσθεσε ακόμη μια επαναστατική κίνηση στο πλούσιο βιογραφικό της μιας και βρέθηκε στην οδό Χαλκοκονδύλη για να εμψυχώσει τους συνδικαλιστές και τα μέλη της ΔΕΗ μετά τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο σχέδιο της «μικρής ΔΕΗ» που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Μπορεί αυτή τη φορά να μην είχε κάγκελα για να... σκαρφαλώσει, αρκέστηκε όμως στην ειρηνική πορεία των διαδηλωτών, στάθηκε στην πρώτη γραμμή ανάμεσα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και περπάτησε μαζί τους μέχρι το Σύνταγμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Το dress code της κυρίας Μακρή ήταν παρόμοιο με άλλες στυλιστικές επιλογές που είχε κάνει σε παλαιότερες διαδηλώσεις. Το μακό μπλουζάκι χρώματος ροζ, το ξεβαμμένο τζιν και τα αθλητικά παπούτσια γνωστής φίρμας αθλητικών υποδημάτων είναι το συνηθισμένο ντύσιμο της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο για να συμπαρασταθεί και να εκδηλώσει την αγανάκτησή της σε κυβερνητικές επιλογές.
Λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα εμφανίστηκε στη διασταύρωση της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη μοιράζοντας χαμόγελα σε όσους την πλησίαζαν για να την ευχαριστήσουν για τη δυναμική της παρουσία στη διαδήλωση. Αντίθεση στο απλό, λιτό και καθημερινό ντύσιμο έκανε η πανάκριβη τσάντα του γνωστού οίκου μόδας Luis Vuitton την οποία φορούσε χιαστή. Από τη διαδήλωση δεν έλειπαν τα ενσταντανέ των εργαζομένων μαζί της, ούτε οι αγκαλιές και τα φιλιά.
Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ οι διαδηλωτές έφτασαν στο Σύνταγμα όπου συναντήθηκαν με τις απολυμένες καθαρίστριες. Τα επαναστατικά συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης ενώθηκαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας όχι μόνο για τις ερχόμενες αλλαγές στη ΔΕΗ αλλά και για τις «στοχευμένες απολύσεις», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που πρωτοστάτησαν στον αγώνα ήταν και η κυρία Μακρή η οποία αρνούνταν ακόμη και να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο λέγοντας χαρακτηριστικά σε όσους την καλούσαν: «Είναι κάτι επείγον; Γιατί είμαι στη διαδήλωση. Θα τα πούμε μετά. Θα σε πάρω εγώ».
Όμως η πανάκριβη τσάντα τράβηξε τα βλέμματα ορισμένων διαδηλωτών οι οποίοι σχηματίζοντας μικρά πηγαδάκια σχολίαζαν με δυσαρέσκεια το λάθος της βουλευτού να διαδηλώσει μαζί τους έχοντας στην πλάτη της τσάντα Louis Vuitton, την ώρα που οι ίδιοι βγάζουν σε ένα μήνα όσα χρήματα έδωσε στο ταμείο του καταστήματος η κυρία Ραχήλ Μακρή προκειμένου να προσθέσει στη συλλογή της μια πανάκριβη τσάντα, ενδεχομένως κατά τη διάρκεια μιας ημέρας που επέλεξε για να κάνει shopping therapy.

makri1
makri2
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου