ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Καταστρέφεται η Malaysia Airlines: Επιστρέφει τα χρήματα σε επιβάτες που ακυρώνουν τα εισιτήρια τους

Ζοφερό το μέλλον της εταιρείας Malaysia Airlines, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα στους πελάτες της που επιθυμούν να ακυρώσουν εισιτήρια τους,

μετά τη συντριβή της πτήσης MH17 στην ανατολική Ουκρανία, η οποία σημειώθηκε μόλις 4 μήνες μετά την εξαφάνιση ενός άλλου αεροσκάφους της στον Ινδικό Ωκεανό.

Οπως ανακοίνωσε ο εθνικός αερομεταφορέας της Μαλαισίας: «Οι επιβάτες μπορούν να ανταλλάξουν ή να ακυρώσουν, μέχρι την Πέμπτη, εισιτήρια για τα οποία είχαν κάνει κράτηση έως την 31η Δεκεμβρίου. Υπό το φως της υπόθεσης της πτήσης MH17, η Malaysia Airlines θα επιστρέψει ακέραιο το ποσό στους επιβάτες που επιθυμούν να αλλάξουν προορισμό. Οι επιβάτες που επιθυμούν να αναβάλουν ή να ακυρώσουν το εισιτήριο τους, θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για τα οποία δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων»

Η μοιραία πτήση ΜΗ17, η οποία αναχώρησε από το Αμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ και 298 επιβαίνοντες, συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία την Πέμπτη, όταν χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος σε περιοχή όπου μαίνονται συγκρούσεις μεταξύ φιλορώσων αυτονομιστών και στρατευμάτων πιστών στο Κίεβο.

Στις 8 Μαρτίου, ακόμη ένα Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines, με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο και δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα.

Η εταιρία είχε δηλώσει τον Μάιο ότι η εξαφάνιση του MH370 είχε ήδη «δραματικές συνέπειες» στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, αφού πολλές ακυρώσεις επιβάρυναν περαιτέρω τον ήδη ελλειμματικό εθνικό αρομεταφορέα.
Μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2014, οι ζημίες ανήλθαν σε 137 εκατομμύρια δολάρια


4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου