ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ένα sms έκαψε τον Κασιδιάρη

Συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία από τη δράση των «αθώων» και «ανίδεων» βουλευτών που κλαίγονταν μπροστά στους βουλευτές.
«Το Βήμα» αποκαλύπτει νέα στοιχεία από το πογκρόμ της Χρυσής Αυγής που ακολούθησε τη δολοφονία του Μ. Καντάρη στην οδό Ηπείρου στις 10 Μαΐου 2011.
Τότε που τα «τάγματα εφόδου» υπό την καθοδήγηση του Ηλ. Κασιδιάρη, κατά τη δικογραφία, «σάρωσαν» τους μετανάστες από την Ομόνοια και τα Πατήσια, αφήνοντας πίσω έναν νεκρό. Ο 21χρονος Αλίμ Αμπντούλ Μάναν από το Μπανγκλαντές βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Στρατηγού Καλλάρη στα Πατήσια ξημερώματα 12ης Μαΐου 2011. Η δικογραφία που έχει ανοιχτεί κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από αγνώστους.
Ενα μήνυμα που έχει πάρει ο Ηλ. Κασιδιάρης στις 2 το μεσημέρι «καίει» τον προφυλακισμένο πλέον βουλευτή και ανοίγει νέο δρόμο στην έρευνα για τους καθοδηγητές των επεισοδίων. Ο διάλογος αποκαλύπτεται από ερώτηση που απευθύνουν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου στον κατηγορούμενο βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση: «Σας αναφέρουμε τρία μηνύματα που έλαβε ο κ. Κασιδιάρης στις 12.5.2011 και συγκεκριμένα: το πρώτο περί την ώρα 14.11.23 από άλλο τηλέφωνο με περιεχόμενο "...στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Ελληνα στα Πατήσια", στις 14.38.12 "Ηλία να σου πω τελικά τι είπατε στα γραφεία θα πάμε σήμερα κάτω;", στις 14.48.24 "γ... τους..."» ήταν η απάντηση του Κασιδιάρη.
Στις φωτογραφίες που καταγράφουν τα επεισόδια εκείνης της ημέρας, τα οποία αποτέλεσαν και την αιτία για τη μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο, καταγράφεται καρέ-καρέ ποιοι από τους βουλευτές προφυλακισμένους ή μη συμμετείχαν στα επεισόδια. Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση και τη δικογραφία, αλλά και τα ντοκουμέντα, ως «ηγετικά στελέχη του πογκρόμ»εμφανίζονται οι Ηλ. Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Ευστάθιος Μπούκουρας καιΠαναγιώτης Ηλιόπουλος.
 
Τovima.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου