ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η γυναίκα αυτή θεωρείται η πιο σέxι στον κόσμο. Εσάς πώς σας φαίνεται;


Τελικά προτιμάμε τα γυμνασμένα και γραμμωμένα κορμιά ή τις χυμώδεις καμπύλες;

To έχουμε πει πολλές φορές: Το γούστο των αντρών δεν έχει καμία σχέση με αυτό των γυναικών, με αποτέλεσμα κάτι που εμείς θεωρούμε πανέμορφο οι άντρες να βρίσκουν αδιάφορο και τούμπαλιν!

Οπότε, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση, που το αντίθετο φύλο, θεωρεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες του κόσμου, άποψη που είμαστε σίγουροι ότι δεν συμμερίζονται και πολλές γυναίκες.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τσάκωσε το διάσημο μοντέλο Kate Upton, να λιάζεται σε παραλία του Μεξικού, μαζί με τον εδώ και λίγους μήνες αγαπημένο της, Justin Verlander. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι 2 τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, ενώ η 22χρονη καλλονή, φαινόταν πιο χαλαρή και άνετη από ποτέ, απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές με τον καλό της.

Και επειδή ακόμη και η Kate Upton είναι άνθρωπος, τα έπαθε κι αυτή τα εγκαυματάκια της και πιο συγκεκριμένα στην πίσω της όψη, η οποία θύμιζε περισσότερο ξεροψημένο φρατζολάκι.

Ίσως να αναρωτηθήκατε κι εσείς, για ποιο λόγο η κοπέλα αυτή δουλεύει ως μοντέλο και γιατί οι άντρες την έχουν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις τους. Από την μία βέβαια, προβάλει ένα πιο υγιές γυναικείο πρότυπο, χωρίς κόκαλα και φλέβες να πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση, αλλά η αλήθεια είναι, ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί... μοντελίστικη ακόμα και καλλίγραμμη.

Από την άλλη βέβαια, οι άντρες δε φαίνεται να δίνουν και ιδιαίτερη σημασία, οπότε μάλλον οι καμπύλες κερδίζουν πόντους και ανεβαίνουν εντυπωσιακά στις προτιμήσεις τους. Εσείς αλήθεια τι γνώμη έχετε; Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φαίνεται cool και χαλαρή τύπισσα, και σίγουρα καθόλου υστερική. Πράγμα θετικότατο.















kamikaze.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου