ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κροίσος με 8 γράμματα ο Χαικάλης των ΑΝΕΛ αν ψηφίσει ΝΑΙ για Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Όπως όλα δείχνουν οι βουλευτές Παύλος Χαικάλης και Τάκης Μελάς των ΑΝΕΛ, είναι από αυτούς που δεν θέλουν να χάσουν το χλιδάτο διαμέρισμα σε πρώην ακριβή περιοχή!


Γύρω στις 200.000 ευρώ-όσα η αξία ενός τέτοιου διαμερίσματος-είναι οι μισθοί δύο χρόνων για τους βολευτές σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και πάμε για εκλογές το 2016.

Και οι αντιμνημονιακοί βολευτές μας παίρνουν 5.500 χιλιάδες ευρώ το μήνα συν κάτι έξτρα, τα σέα τους τα μέα τους, σε δυο χρόνια μαζεύουν δυο χαρτιά!

Ποιος τ΄ αφήνει εύκολα, αν μάλιστα γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί;

Φυσικά ο ηρωικός Χαικάλης θα ντύσει το ΝΑΙ με διάφορες ηρωικές παρόλες, νάχαμε να λέγαμε.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια…Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τάκη Μελά μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό MEGA» ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπορούσαν να στηρίξουν μια υποψηφιότητα ευρείας αποδοχής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

«Ένα πρόσωπο το οποίο θα είχε ένα κύρος, μια προσωπικότητα, στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά και προς τον ελληνικό χώρο, μια αξιόπιστη πηγή και την οποία θα συζητούσαμε και θα καλούσαμε να μην υπογράψει προεδρικά διατάγματα, να μην υπογράψει μνημόνια καινούργια, να δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό ότι δεν θα επιτελέσει επιταγές ξένων συμφερόντων είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε», είπε.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν θα πρέπει να είναι πολιτικό αυτό το πρόσωπο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι εάν ο κ. Καμμένος τον πρότεινε για ΠτΔ εκείνος δεν θα τον ψήφιζε.

Παρότι χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο δείχνοντας ότι εκφράζει τη θέση του κόμματος, ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας αργότερα στο MEGA πήρε σαφείς αποστάσεις λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν εκλογές «χθες».

«Μπορεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να έχουμε την πολυτέλεια έναντι άλλων Κομμάτων ή Κινημάτων, να μπορούμε να εκφράζουμε ο καθένας δημόσια τις απόψεις του, αλλά ειδικά στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η θέση μας είναι επίσημη και συγκεκριμένη:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε εκλογές ΧΘΕΣ και δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη του 1995. Και μάλιστα να προσθέσω, όποιο και να είναι το πρόσωπο.

Η υπερψήφιση Προέδρου, σημαίνει ότι παίρνει άλλα δύο χρόνια ζωής η Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα το διαπράξουμε αυτό.

Η θέσεις αυτές έχουν συζητηθεί και εγκριθεί σε όλα τα τρέχοντα Όργανα του Κινήματος ΚΑΙ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ΚΑΙ στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο πρόσφατο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο.

Είναι οι επίσημης θέσεις που δεν έχουν μεταβληθεί, που ισχύουν και που έχουν εκφραστεί επανειλημμένα κατ’ αρχήν από τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, αλλά συνεχώς και από εμένα που έχω αναλάβει τον θεσμικό ρόλο του Εκπροσώπου του Κινήματος, με εισήγηση του Προέδρου και ομόφωνη αποδοχή των συναδέλφων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Δηλαδή ο κ. Χαϊκάλης εκφράζει προσωπικές του απόψεις; Επειδή μίλησε σε πληθυντικό αριθμό.

Τ. ΚΟΥΙΚ: «Εμμένω στην προηγούμενη απάντησή μου, η οποία τα λέει όλα. Αλλά θα προσθέσω την εξής σκέψη μου.

Εκεί που οι ΑΝΕΛ είχαμε έμπρακτα αφοσιωθεί με τα προβλήματα του κόσμου, με τον ΕΝΦΙΑ, την φοροτρέλα, τις φοροεπιδρομές, τις κατασχέσεις, τις δραματικές επιπτώσεις στη Γεωργία από το ρωσικό εμπάργκο, εκεί όπου είχαμε και πολύ καλά ουσιαστικά και επικοινωνιακά αποτελέσματα, κρίμα ξαφνικά να χάνουμε χρόνο συζήτησης για όλα αυτά και να αλλάζουμε πολιτική ατζέντα με το θέμα που προέκυψε».


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου