ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τον γλωσσόφαγαν τον Αντιπρόεδρο

Περιπέτεια στον αέρα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς το κυβερνητικό αεροσκάφος με το οποίο πήγαινε στο Μιλάνο προκειμένου να

συμμετάσχει στην άτυπη σύνοδο κορυφής των υπουργών Εξωτερικών, παρουσίασε βλάβη ενώ πετούσε πάνω από τη Θάσο και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Και πάνω από τη Σκιάθο να πετούσε θα ήταν ακόμη πιο αναγκαστική η προσγείωση. Τον γλωσσοφάγατε τον άνθρωπο, που πήγε απλά να γλιτώσει λίγες μέρες διακοπών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι πιλότοι του Εμπραέρ, αφού διαπίστωσαν ότι υπάρχει ρωγμή στο τζάμι ενός εκ των παραθύρων του αεροσκάφους, αποφάσισαν ότι έπρεπε να προσγειωθούν στο κοντινότερο αεροδρόμιο για λόγους ασφαλείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ταξιδέψει στην Ιταλία με άλλο αεροπλάνο. Προσωπικά στη θέση του θα ζητούσα ένα C-130 έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μου.

Ας έχουμε υπόψη μας ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες εξετάζουν το ενδεχόμενο επιβολής περαιτέρω κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, ενόψει της συνόδου κορυφής της ΕΕ που θα γίνει το Σάββατο στις Βρυξέλλες, μετά την επιδείνωση της κατάστασης στην εμπόλεμη ζώνη της ανατολικής Ουκρανίας και εν μέσω πληροφοριών για εισβολή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε ουκρανικό έδαφος, κάτι που διαψεύδει η Μόσχα. Για αυτό τον λόγο, η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία θα βρεθεί στο επίκεντρο των συνομιλιών κατά τη διάρκεια της ανεπίσημης συνόδου που πραγματοποιείται σήμερα στο Μιλάνο.

Παίζεται το μέλλον της Ευρώπης στη σύνοδο και εσείς κλαίτε τα λεφτά για τα καύσιμα που καίει το Εμπραέρ;

Φτάνει να μη διαβάσουμε ότι για τη βλάβη φταίει η καταπόνηση από την τράμπα στη Σκιάθο.

Ευτυχώς να λέτε που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λίγες μέρες διακοπές και είναι σε φόρμα.


Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου