ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ευαγγελάτος : Τον έδιωξε ο Αλαφούζος, τον μάζεψε η ΝΕΡΙΤ

Αντί να κοιτάξουν πώς θα φέρουν καμιά διαφήμιση στη δημόσια τηλεόραση μέσω της πραγματικής αναβάθμισής της, παραχωρούν τον «αέρα» μιας τηλεόρασης που ανήκει στον ελληνικό λαό για να κάνει το κομμάτι του ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα.




Τον θυμόμαστε στα τηλεπαράθυρα πριν από χρόνια να κρατάει ένα ομοίωμα μπαζούκας και να μας αναλύει πώς έγινε κάποια επίθεση τρομοκρατών. Σε ζωντανή μετάδοση τον θυμόμαστε να παίρνει συνέντευξη από τον Σορίν Ματέι. Λίγη ώρα προτού δολοφονήσει το άτυχο κορίτσι με τη χειροβομβίδα.

Τον θυμόμαστε γενικώς ως έναν από τους βασικούς εκπροσώπους της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας που δεν ορρωδεί προ ουδενός αρκεί τα «νούμερα» να πηγαίνουν καλά.

Είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος ή «εισαγγελάτος» σύμφωνα με τους άσπονδους φίλους του ο οποίος μάθαμε ότι βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στη νεόκοπη ΝΕΡΙΤ έπειτα από την εκδίωξή του από τον Γ. Αλαφούζο. Θα κάνει εκπομπή στο κρατικό κανάλι, σε μια δημόσια τηλεόραση που παραπαίει μεταξύ σφύρας και άκμονος και αδυνατεί να αυτοσυντηρηθεί με εμπορική διαφήμιση.

Κι όμως, οι φωστήρες που διοικούν τη νέα (παλιά) ΕΡΤ αποφάσισαν να κάνουν ντιλ με τον κ. Ευαγγελάτο, και παρ' ότι δεν έχει καν στηθεί κανονική διεύθυνση marketing, η συμφωνία με τον μεγαλοδημοσιογράφο προβλέπει την παραχώρηση διαφημιστικού χρόνου με αντάλλαγμα μια εκπομπή... αποκαλυπτική όπως αυτές που ξέρει να κάνει ο «εισαγγελάτος»

Η συνάντηση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ καθηγητή (παρακαλώ) Αντώνη Μακρυδυμήτρη και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. Ροδόλφου Μορώνη με τον Νίκο Ευαγγελάτο έγινε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για να τους δουν όλοι προφανώς και να αρχίσει να συνηθίζει το πόπολο στην ιδέα της τηλεθέασης νέας εκπομπής από τον έκπτωτο του ΣΚΑΙ τον Μάϊο του 2013. Αν και εφόσον ευοδοθεί η συνεργασία, ο Νίκος δεν θέλει τίποτα, λέει, απλά ένα αξιοπρεπές βήμα με αντάλλαγμα να του παράσχει η ΝΕΡΙΤ δωρεάν διαφημιστικό χρόνο για τα sites (Newsit, Tlife, OnAlert, Zappit κλπ) τα οποία έχει μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου!

Αυτός είναι δημοσιογράφος που αγαπάει τη χώρα του. Δουλεύει τζάμπα για να σταθεί στα πόδια της η ΝΕΡΙΤ. Κι όμως, υπάρχουν και τέτοιοι, όλα για την αγάπη στη δημοσιογραφία.

Άραγε είναι αυτή η δημόσια τηλεόραση που αποφάσισαν να αναμορφώσουν; Άραγε αυτό είναι το νέο αίμα της δημοσιογραφίας που δεν θα έχει καμιά σχέση με τη διαπλοκή και το παλιό μιντιακό κατεστημένο;

Ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό, και τον έχουν επαναλάβει διάφοροι υπουργοί, ότι η μάχη κατά της διαπλοκής είναι η νούμερο ένα πρόκληση για την παρούσα κυβέρνηση; Όπως επίσης φυσικά και η οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας που δεν θα στηρίζεται σε παλαιά φθαρμένα υλικά από όλους τους χώρους και τις εξουσίες.

Τι άλλο μένει για να καταλάβουμε όλοι ότι η «επανάσταση του αυτονόητου» αποδείχθηκε ένα όνειρο; Ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με τους Ευαγγελάτους αυτής της χώρας και να τους επιβραβεύουμε κιόλας;

Τι μένει άραγε να κάνει η νέα ΕΡΤ; Να κάνει μεταγραφή την Τατιάνα Σταφανίδου από το Star στη Μεσογείων για να μας λέει «Μίλα»; Πότε σταματάει ο κατήφορος στη χώρα αυτή;

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στον κατήφορο που έχει επιλέξει η ΝΕΡΙΤ και μέρος της κυβέρνησης έχουν βάλει το χέρι τους συγκεκριμένοι σύμβουλοι – παλαιοκομματικοί και κομματάρχες που επιβιώνουν χάρη στην εύνοια του... Μεγαλοδύναμου Θεού.

Είναι αυτοί που κλείνουν τέτοιες συμφωνίες με διαπλεκόμενους δημοσιογράφους και μάλιστα επαίρονται για τα κατορθώματά τους. Και είναι εκείνοι που βούλιαξαν επικοινωνιακά την ενημέρωση ποντάροντας σε «κουτσά άλογα» της παραδημοσιογραφίας, της κλειδαρότρυπας και του εκβιασμού. Κάτι τέτοιοι τύποι ήρθαν σε επαφή με τον Ευγγελάτο κι έκλεισαν το... big deal. Αντί να κοιτάξουν πώς θα πληρώσουν τους απολυμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, αντί να κοιτάξουν πώς θα φέρουν καμιά διαφήμιση στη δημόσια τηλεόραση μέσω της πραγματικής αναβάθμισής της, παραχωρούν τον «αέρα» μιας τηλεόρασης που ανήκει στον ελληνικό λαό για να κάνει το κομμάτι του ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα.

Μπράβο τους, άξιος ο μισθός τους. Κι αν νομίζουν έτσι ότι θα διασωθούν όταν έρθει το πέρασμα του χρόνου και χαθεί η εξουσία είναι γελασμένοι.

Μια φορά επιβιώνουν οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι, την άλλη τους παίρνει πρέφα ο λαός.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου