ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο Βενιζέλος, το Βήμα, η δημοσιογραφική δεοντολογία και η αντικειμενικότητα...

Πολλές φορές έχουμε καυτηριάσει τις..."αιμομικτικές" σχέσεις δημοσιογράφων και πολιτικών...Δυστυχώς όμως δεν αλλάζει τίποτα παρά την κρίση!



Η εφημερίδα "Το Παρόν" του Μάκη Κουρή αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος-πολιτική συντάκτρια του Βήματος Δήμητρα Κρουστάλλη, τοποθετήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών. Υπάρχει θέμα; Εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Πάντως μαθαίνω ότι η θέση είναι αμισθί για την καλή συνάδελφο Κρουστάλλη, αλλά αυτό αλλάζει την εικόνα; Η συνάδελφος καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια και άρα στα πλαίσια του ρεπορτάζ της συνομιλεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Θεωρείτε ότι προκύπτει ηθικό ζήτημα ή όχι;

Και αυτό το ερώτημα τίθεται διότι η συνάδελφος πολλές φορές στο Βήμα και στα ρεπορτάζ που υπογράφει εμφανίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως τον κυρίαρχο στην κυβέρνηση σε σημείο που στο Μέγαρο Μαξίμου να έχει συζητηθεί αρνητικά αυτή η προβολή. Γιατί; Διότι ο Αντώνης Σαμαράς στην καλύτερη περίπτωση, αν και πρωθυπουργός, προβάλλεται σε μειονεκτική θέση ή στην καλύτερη περίπτωση ισοδύναμος.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου