ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες… μια για πάντα!

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης που σκορπά τον πανικό στα σπίτια, κυρίως των πόλεων. Λίγο οι υπόνομοι, λίγο τα βρώμικα νερά της πόλης και οι κατσαρίδες έχουν φτάσει στο σημείο να μπαίνουν από τους σωλήνες ή τις ρωγμές του σπιτιού «ύπουλα» στο σαλόνι σας.


Εκτός από αηδιαστικές, είναι ικανές να προκαλέσουν σαλμονέλα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα και αλλεργικές αντιδράσεις. Μπορεί σαν είδος να μην έχει αλλάξει εδώ και 300 εκατ. χρόνια… αλλά εσείς έχετε τη δυνατότητα να απαλλαχθείτε από αυτές μέσα από τα παρακάτω βήματα!
Υπολογίστε από πού μπαίνουν οι κατσαρίδες
Το πρόβλημα με τις κατσαρίδες είναι ότι κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε καλό είναι να ελέγχετε τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας!  Προσπαθήστε να υπολογίσετε από πού μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας, ρίχνοντας μια ματιά στους τοίχους για τρύπες ή ρωγμές. Παράλληλα, «σφραγίστε» τα πάντα, ακόμα και την αποχέτευση και τους αεραγωγούς του σπιτιού. Εναλλακτικά, βράστε λίγα σακουλάκια με νεπέτα σε νερό και με το μείγμα ψεκάστε πίσω από τα ντουλάπια για να τις καταστρέψετε… Τέλος, αφήστε φύλλα δάφνης, σκόρδο και αγγούρι στις πιθανές εισόδους τους.
Σκοτώστε τις μια και καλή… με φυσικό τρόπο!
-Ανακατέψτε λίγο βορικό οξύ σε σκόνη με άσπρο αλεύρι και λίγη κρυσταλλική ζάχαρη. Τα δυο τελευταία στοιχεία θα αναγκάσουν τις κατσαρίδες να κολλήσουν, ενώ το βορικό οξύ θα τις σκοτώσει αμέσως. Ρίξτε το μείγμα πίσω από το ψυγείο, το φούρνο και στα κουφώματα.
-Βράστε πατάτες και αβγά....


Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου