ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η Εθνική αναχώρησε για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας

H εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιώντας την Τρίτη την τελευταία προπόνηση στην Αθήνα.

Την Τετάρτη το πρωί (08:30), ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης και οι δώδεκα διεθνείς αναχώρησαν με προορισμό τη Σεβίλη, όπου διεξάγονται οι αγώνες του 2ου ομίλου της Α' Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας (30/8-14/9).

Ο Ελληνας κόουτς εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας: «Κάθε μέλος της ομάδας και κάθε Έλληνας θα ήθελε να γυρίσουμε με κάτι σημαντικό από το τουρνουά αυτό. Το θέλουμε και γι' αυτό δουλεύουμε και ευχόμαστε να το πετύχουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα πραγματικά. Πιστεύω ότι θα παλέψει. Αν είναι να χάσει θα χάσει αλλά μόνο αν ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος και πάντα δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία η οποία πηγάζει από την προετοιμασία που κάναμε και την ετοιμότητα της ομάδας. Βέβαια υπάρχει υπερηφάνεια την οποία νιώθει κάθε μέλος της αποστολής της εθνικής. Το κλίμα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Κάθε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ είχε έναν σκοπό μόνο, κάθε ημέρα να δίνουμε το καλύτερο σε αγωνιστικό επίπεδο και να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για να είναι ανταγωνιστική σε αυτή τη διοργάνωση».

Ο Φώτης Κατσικάρης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου