ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Φορολόγηση και Σύνταγμα..

Του Πετρόπουλου Εμμανουήλ
Με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ, το άρθρο 17 του Συντάγματος, το οποίο έχει 7 παραγράφους και μια σχεδόν μόνο, υπέρ του πολίτη.
Οι υπόλοιπες μιλούν για την κατάσχεση υπέρ του οικονομικού συμφέροντος του Κράτους.
Διαβάστε προσεχτικά την παράγραφο 1 και θα καταλάβετε τις επόμενες.

Παράγραφος 1: Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους (μέχρι εδώ καλά), τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, αυτοί που σήμερα αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους επειδή το Κράτος-κυβέρνηση φρόντισε να δημιουργήσει οικονομική κρίση με την οποία αύξησε την ανεργία και ξεπουλά την χώρα, το σπίτι του συμπατριώτη μας, είναι εις βάρος του γενικού συμφέροντος. Αν το κατασχέσει το Κράτος, θα μειωθεί το έλλειμμα; Έτσι φαίνεται. Τα σπίτια μας είναι η αιτία της οικονομικής αυτής κρίσης, επειδή οι περισσότεροι αδυνατούσαν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους. Δάνεια, τα οποία εδόθησαν στους Έλληνες πολίτες με εντολή Μέρκελ προς τις Ελληνικές τράπεζες, όσο αυτό και αν φαίνεται απίθανο. Ευτυχώς, κάποιοι πρώην τραπεζικοί αγανακτούν και λένε την αλήθεια σε συζητήσεις.
Έβγαλα λοιπόν το βιαστικό συμπέρασμα, μόνο από αυτό, πως το Σύνταγμα της χώρας είναι ένα οργανόγραμμα (μερικώς) εις βάρος του Έλληνα πολίτη.
Φυσικά, ένα Σύνταγμα συμβαδίζει και με την νομοθεσία που εκδίδεται για την δήθεν εφαρμογή του Συντάγματος υπέρ «πάντα» του πολίτη. Όταν μια νομοθεσία φοροαπαλλάσσει μια Κοινότητα ανθρώπων ενταγμένη στην ελληνική κοινωνία ή μια μερίδα εργαζομένων και εκπροσώπων θρησκευτικού δόγματος ή ακόμη και το ίδιο το Δόγμα. Όλο αυτό το φορολογικό κενό, καλείται ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας φορολογούμενος να το καλύψει.
Το άρθρο 4 του Συντάγματος, παράγραφος 5, αναφέρει, πως οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Μερίμνησε δηλαδή του υπουργείο οικονομικών μαζί με το υπουργείο εργασίας και άλλους φορείς, ώστε να ερευνήσει ποιοι πραγματικά αδυνατούν να συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη; ΟΧΙ βέβαια. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να αρπάξει τις κατοικίες των πολιτών και οποιαδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο για τα δήθεν βάρη, για τα βάρη που η ίδια δημιούργησε για να ξεπουλήσει την χώρα.
Να αναφέρω επίσης, πως στο άρθρο 94 του Συντάγματος, προβλέπεται η προσφυγή του πολίτη στο Συμβούλιο Επικρατείς και στα Διοικητικά δικαστήρια. Ποιος όμως σήμερα έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη; Αυτός που έχει να πληρώσει για να δικαιωθεί ή να του είναι μειωμένη μια «ποινή»;
Κλείνοντας, στο άρθρο 21 του Συντάγματος, ανέρονται οι προστασία της οικογένειας, τις πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο (βλέπε Ίμια κλπ), καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική και πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος. Παίρνει όλες τις προφυλάξεις για την νεότητα, ττου γήρατος, της αναπηρίας, των αστέγων οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν πέντε (5) ευρώ στα νοσοκομεία. Η δε δημογραφική κάλυψη για τις ανάγκες της χώρας, καλύπτονται από λαθρομετανάστες ώστε οι τοπικές ελληνικές κοινωνίες να κριθούν ως μειονότητες και αυτά τα κομμάτια ελληνικής γης να ξεπουληθούν εύκολα με την ένδειξη της ανεξαρτησίας έθνους προσκείμενα στην φιλικά στην γείτονα Τουρκία. Το δε χτίσιμο των Τζαμιών, είναι η αρχή του τέλους της Ελληνικής επικράτειας στον Ελλαδικό χώρο.

Αν λοιπόν, για όλα αυτά, είμαι ρατσιστής, τότε μπορείτε άνετα να ξαναψηφίσετε στις επόμενες εθνικές εκλογές (όταν αυτές γίνουν) τις παρατάξεις που συγκυβέρνησαν και το «λιμανάκι» του ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και κάθε άλλο «όρμο» τύπου ΕΛΙΑΣ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ.


Πετρόπουλος Εμμανουήλ
Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου