ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Χιλιάδες δολάρια για τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Μάικλ Μπράουν

Μια online ιστοσελίδα που συγκεντρώνει χρήματα για τον αξιωματικό της αστυνομίας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε έναν άοπλο μαύρο έφηβο έξι φορές, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου

60.000 δολάρια! Ο Ντάρεν Γουίλσον παραμένει άφαντος σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν. Δεν έχει συλληφθεί και είναι σε διαθεσιμότητα ενώ αμείβεται.
Κι ενώ αμέσως μετά τη δολοφονία που προκάλεσε τις ταραχές στο Φέργιουσον ο Γουίλσον και η οικογένειά του άρχισαν να δέχονται απειλητικά μηνύματα, υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων, καθόλου ευκαταφρόνητη, που τον υποστηρίζει. Την στιγμή που αστυνομία και FBI διεξάγουν έρευνες για τον θάνατο του Μπράουν, ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε έχει λάβει σημαντική υποστήριξη online.
Μέχρι κάποια ώρα την Τετάρτη, μια έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων στο GoFundMe είχε φτάσει τα 58 χιλιάδες δολάρια από δωρεές, με όλα τα έσοδα να «αποστέλλονται απευθείας στον Ντάρεν Γουίλσον και την οικογένειά του, για τυχόν οικονομικές ανάγκες που μπορεί να έχουν, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων». Ενώ οι περισσότερες από τις 1.400 (μέχρι στιγμής) δωρεές έχουν γίνει ανώνυμα, κάποιος ονόματι Τζέισον Ντόγιαλ έγραψε: «Μην αφήσετε το περιστατικό να σας πάρει από κάτω. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρήματα με σύνεση, παρατήστε τη δουλειά στην αστυνομία, αφού δεν είναι ακριβώς μια καλή δουλειά πια».
Σε ένα email, ο διοργανωτής της εκστρατείας είπε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε στον Τύπο αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς μου».


i100.independent.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου