ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ποιους επιχειρηματίες γοητεύει η ‘ντεκαντάνς’ της «Ελευθεροτυπίας»;

Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται το άλλοτε ισχυρό οικοδόμημα της «Ελευθεροτυπίας» το οποίο σήμερα δεν μπορούν να στηρίξουν ούτε ο
Χάρης Οικονομόπουλος ούτε φυσικά οι απόγονοι του Κίτσου Τεγόπουλου, Λένα και Μάνια Τεγοπούλου.


Οι επί 8 μήνες 50 δημοσιογράφοι με έναντι περιμένουν με κομμένη την ανάσα αναφορικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του εκδότη με επίδοξους αγοραστές, ένας για το κτίριο φιλέτο στη Μίνωος και ένας ακόμη για την εφημερίδα.

Η ονοματολογία των μνηστήρων δεν είναι πλούσια και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας του χαρτιού και των θέσεων outdoor, Στράτος Χαϊδεμένος, διευθύνων σύμβουλος της ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΑΕΒΕ που υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για το τυπογραφείο και ο Πέτρος Τζαννετάκης (Motor Oil).

Χλιαρό ενδιαφέρον επιδεικνύει και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές Εκδόσεις). Λέγεται ότι ο διευθυντής της εφημερίδας Βαγγέλης Δεληπέτρος καταβάλλει προσπάθειες να κρατήσει την εφημερίδα σε αξιοπρεπή κυκλοφοριακά επίπεδα και τους συντάκτες σε κατάσταση ψυχραιμίας.

Αν έως τα μέσα Σεπτεμβρίου κανένα από τα σενάρια δεν επιβεβαιωθεί, τότε οι δημοσιογράφοι θα σταματήσουν πλέον να γράφουν, βάζοντας τέλος στην έκδοση της εφημερίδας για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου